Χαλάνδρι: Προφυλακιστέα η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

«Τουλάχιστον στη φυλακή θα μου φέρνουν το παιδί μου» δήλωσε η κατηγορούμενη

Προφυλακιστέα η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση πυροβολισμών στο Χαλάνδρι, καθώς η 49χρονη πρώην σύζυγος του οφθαλμίατρου κρίθηκε προφυλακιστέα. Η κατηγορούμενη στην πολύωρη απολογία της υποστήριξε πως το όλπο δεν ήταν δικό της και πως βρισκόταν σε άμυνα. 

Σε βάρος της κατηγορούμενης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη  για  απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Η εικαστικός μίλησε νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστηρίζοντας για άλλη μια φορά πως προσπάθησε να αμυνθεί και να «προστατεύσει» την 12χρονη κόρης της. 

Χαλάνδρι: «Είναι ένα κτήνος, βίασε το παιδί μου» - Τι δήλωσε η εικαστικός

Η κατηγορούμενη υποστηρίζει πως θέλει να πάρει το παιδί της ξανά κοντά της και να «θεραπεύσει τις πληγές του». «Με έδερνε, με κλωτσούσε με άφηνε λιπόθυμη κάτω και έλεγε στην κόρη μου “Δες τι θα πάθει η μάνα σου αν ξαναζητήσεις να είσαι μαζί της”» υποστηρίζει για τον πρώην σύζυγό της η δράστιδα, η οποία επιμένει πως πυροβόλησε τον 68χρονο για να προστατεύσει τον εαυτό της και το παιδί της.

Χαλάνδρι: «Πιθανολογείται το παιδί μου να μην είναι του γιατρού»

Μεταξύ άλλων, η 49χρονη ισχυρίζεται πως ο πρώην σύζυγός της δεν έχει νόμιμα την πλήρη επιμέλεια της κόρης τους: «Να απομακρυνθούν από τη ζωή του παιδιού μου, να μου παραδώσουν άμεσα την κόρη μου. Το παιδί δεν τους δώθηκε με δικαστική απόφαση. Το πήραν μόνοι τους και παρουσιάζουν πλαστά έγγραφα ως δικαστικές αποφάσεις. Δεν μπορούν να με στέλνουν κάθε μέρα στα δικαστήρια με μηνύσεις ότι τους ενοχλώ. Εννοείται πως θα τους ενοχλώ μέχρι να μου παραδώσουν ζωντανή την κόρη μου». 

«Αν υπάρχει δικαιοσύνη θα φανερωθεί τώρα. Αν δεν υπάρχει, και τι έγινε; Ήμουν καλύτερα έξω; Τουλάχιστον στη φυλακή θα μου φέρουν και το παιδί να το δω. Πιο προστατευμένη θα είμαι στη φυλακή». 

Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός – Η πρώτη του ερώτηση όταν συνήλθε

Η 49χρονη δηλώνει επίσης πως θα ζητήσει «αναπαράσταση» προκειμένου να εξακριβωθεί το αν έβγαλε εκείνη πρώτη πιστόλι ή την σημάδευσε ο οφθαλμίατρος. 

Στο τέλος της συνέντευξής της η εικαστικός αποκαλύπτει πως αν καταδικαστεί για την πράξη της θέλει η κόρη της να πάει σε ίδρυμα. 

Οι νέες δηλώσεις της 49χρονης κατηγορούμενης για τον πυροβολισμό του πρώην συζύγου της στο Χαλάνδρι/ Αλήθειες με τη Ζήνα (16/11/21)
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top