Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός – Η πρώτη του ερώτηση όταν συνήλθε

Τα νεότερα για την πορεία της υγείας του

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την πορεία της υγείας του 68χρονου οφθαλμιάτρου, ο οποίος πυροβολήθηκε από την πρώην σύντροφό του έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι και μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους. 

Χαλάνδρι: Η 49χρονη απειλούσε να πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι

Όπως είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», Γιώργος Κουκουλίτσιος στο Mega, χθες το μεσημέρι αποσωληνώθηκε και είχε επαφή με το περιβάλλον. Η κατάστασή του πάντως παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή. 

χαλάνδρι πυροβολισμοί

Η 49χρονη που πυροβόλησε τον γιατρό

Χαλάνδρι: Τι είχε πει ο οφθαλμιάτρος σε συνέντευξή του - «Θα σε καταστρέψω»

«Από χθες το μεσημέρι που αποσωληνώθηκε παραμένει σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και έχει διαύγεια πνεύματος. Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να πούμε αν διέφυγε τον κίνδυνο», είπε.

Ο κ. Κουκουλίτσιος τόνισε πως το θύμα δέχθηκε δύο σφαίρες στην κοιλιακή και τη θωρακική χώρα, εξηγώντας πως τα τραύματά του στην κοιλιακή χώρα είναι πιο επικίνδυνα, καθώς η σφαίρα που δέχθηκε επηρέασε τα όργανά του σε μεγάλη έκταση. 

Χαλάνδρι: Πήγε να αρπάξει το παιδί, αλλά εκείνο της ξέφυγε

Όπως είπε, ο 68χρονος θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή του τόσο κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, αλλά και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου που ήταν πολύωρο και αρκετά δύσκολο. 

Χαλάνδρι: «Είχε βάλει το όπλο στο κεφάλι του παιδιού»

Αποκάλυψες επίσης πως η πρώτη του ερώτηση όταν συνήλθε από τη διασωλήνωση ήταν αν είναι καλά η κόρη του και μετά θέλησε να μάθει για την κατάστασή του.

Στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε ήδη η σύζυγός του, όχι όμως και το κοριτσάκι, καθώς λόγω covid απαγορεύεται το επισκεπτήριο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top