Χαλάνδρι: «Είναι ένα κτήνος, βίασε το παιδί μου» - Τι δήλωσε η εικαστικός

Η 49χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη

Επιμένει στους ισχυρισμούς της ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 68χρονο γιατρό, η 49χρονη, η οποία σήμερα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη Πέμπτη. 

Χαλάνδρι: «Πιθανολογείται το παιδί μου να μην είναι του γιατρού»

«Το όπλο ήταν δικό του. Αυτός το έβγαλε κι ετοιμαζόταν να βγάλει κι άλλο. Δεν του έστησα ενέδρα. Είχαμε κλείσει ραντεβού για να δω για δύο λεπτά το παιδί μου μετά το σχολείο», είπε η 49χρονη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Άφησε μάλιστα και πάλι υπονοούμενα πως ίσως ο γνωστός οφθαλμίατρος να μην είναι ο βιολογικός πατέρας της κόρης της, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε εξωσυζυγική σχέση μαζί του, αλλά ότι βίασε κι εκείνη και το παιδί πριν από λίγα χρόνια. 

«Εμπιστεύτηκα κι έβαλα στο σπίτι μου ένα κτήνος. Το 2013 που είχε πάρει το παιδί για να το δει, η μικρή μου εκμυστηρεύτηκε πως ο “μπαμπάς με πείραξε στα γεννητικά μου όργανα”» είπε.

Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός – Η πρώτη του ερώτηση όταν συνήλθε

Ισχυρίστηκε, επίσης, πως ζήτησε από ιατροδικαστή να εξετάσει το παιδί, αλλά όλοι έχουν χρηματιστεί από τον γιατρό για να λένε ψέματα. 

Επανέλαβε ότι με πλαστά έγγραφα έχουν πάρει ο γιατρός και η σύζυγός του τη γονική μέριμνα της μικρής και πως ο 68χρονος είναι ο αρχηγός μιας σπείρας που στόχο έχει να κρατά το παιδί μακριά της και να της αρπάξει την περιουσία της. 

Χαλάνδρι: Η 49χρονη απειλούσε να πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι

«Πρόκειται για μια σπείρα, μια συμμορία που παρακρατά το παιδί παράνομα μακριά από μια υπέροχη μητέρα. Το παιδί τους φοβάται γι’ αυτό και κατέθεσε ό,τι κατέθεσε. Έχει πάει στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση για να με σώσει. Λογικό είναι να φοβάται», τόνισε η 49χρονη. 

Χαλάνδρι: Πήγε να αρπάξει το παιδί, αλλά εκείνο της ξέφυγε

Επιτέθηκε, τέλος, και στον δικηγόρο του γιατρού, κατηγορώντας τον ότι είναι επίσης μέλος της σπείρας που στόχο έχει την περιουσία της, ενώ ισχυρίστηκε πως ο 68χρονος δεν είναι γιατρός, αλλά έχει πλαστό πτυχίο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top