Κρήτη: Νοσηλεύεται με κορωνοϊό ζευγάρι αρνητών - «Χαροπαλεύει» ο άνδρας

Η πρόταση Τζανάκη για να πεισθούν οι ανεμβολίαστοι

Τα νέα μέτρα που εξετάζονται για τους ανεμβολίαστους - ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου του Star στις 15/11/21 

Στους αρνητές του εμβολιασμού αναφέρθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1. Όπως αποκάλυψε, ένα ζευγάρι από χωριό του Ηρακλείου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

Εφιαλτική πρόβλεψη: «Το επόμενο τρίμηνο θα νοσήσουν 1 εκατ. ανεμβολίαστοι»

Η γυναίκα αρνήτρια με «πλούσια» δράση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νοσηλεύεται σε κλινική Covid, ενώ ο σύζυγός της «χαροπαλεύει» στη ΜΕΘ.

Κορωνοϊός: Αρνητές δε δέχονται τη βοήθεια των γιατρών – Πετάνε τα σωληνάκια

Όπως ανέφερε ο κ. Τζανάκης πρόκειται για δύο σχετικά νέους ανθρώπους, οι οποίοι δίνουν «μάχη» με τον ιό, κάτι το οποίο δε θα γινόταν αν είχαν εμβολιαστεί.

Η πρόταση Τζανάκη για γράμματα στους ανεμβολίαστους

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης τόνισε πως η προσέγγιση των ανθρώπων που φοβούνται ή αρνούνται αν εμβολιαστούν πρέπει να γίνει εξατομικευμένα.

«Χρειάζεται να απευθυνθούμε σε αυτούς προσωπικά», δήλωσε και σημείωσε πως μέσα από τον ΙΔΙΚΑ υπάρχει η δυνατότητα οι αρμόδιες αρχές να δουν ποιοι πολίτες δεν έχουν εμβολιαστεί και κυρίως ποιοι από αυτούς πάσχουν από άλλα νοσήματα.

Ανεμβολίαστοι: Νέα προειδοποίηση για πιο «σκληρά» περιοριστικά μέτρα

Ο κ. Τζανάκης πρότεινε αυτοί οι πολίτες να λάβουν ένα προσωπικό γράμμα, ενδεχομένως από τον υπουργό Υγείας, τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ ή την πρόεδρο της επιτροπής Εμβολιασμών, στο οποίο θα αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να εμβολιαστούν.

Πρότεινε παράλληλα γράμματα να λάβουν και οι προσωπικοί γιατροί των ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί, στο οποίο θα τους επισημαίνεται ότι πρέπει να κλείσουν ένα ραντεβού με τους ανεμβολίαστους ασθενείς τους προκειμένου να συζητήσουν από κοινού τι είναι εκείνο που τους προβληματίζει και να τους πείσουν να εμβολιαστούν για να μην κινδυνεύσουν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top