Κορωνοϊός: Αρνητές δε δέχονται τη βοήθεια των γιατρών – Πετάνε τα σωληνάκια

Πέθανε πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου - Δεν είχε εμβολιαστεί

Η περιγραφή του Ν. Καπραβέλου για τον αρνητή που έφυγε από το νοσοκομείο και τον βρήκαν ημιθανή σε παγκάκι

Συγκλονίζουν οι ιστορίες αρνητών του κορωνοϊού, οι οποίοι αν και εισάγονται στα νοσοκομεία σε τραγική κατάσταση αρνούνται οποιαδήποτε βοήθεια από τους γιατρούς και φεύγουν, θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο, αλλά και όσων αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο και τελικά καταλήγουν.

Μία τέτοια περίπτωση είναι o πρόεδρος της ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Νέου Κρικέλλου, ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό, έδωσε μάχη, αλλά την Παρασκευή δεν άντεξε και κατέληξε, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και δύο παιδιά ηλικίας 5 και 15 ετών. 

Κορωνοϊός: Νέα μέτρα από σήμερα στα σούπερ μάρκετ

Ο 51χρονος καθυστέρησε πάρα πολύ να πάει στο Νοσοκομείο της Λαμίας, όπου τελικά εισήχθη στις Νοεμβρίου σε πολύ άσχημη κατάσταση. Τρεις μέρες μετά οι γιατροί αναγκάστηκαν να τον διασωληνώσουν. Διακομίστηκε στη ΜΕΘ Τρικάλων, καθώς δεν υπήρχε άδειο κρεβάτι εντατικής στη Λαμία και μετά από μία εβδομάδα πέθανε. 

«Δυστυχώς ήταν αρνητής. Δεν άκουγε κανέναν. Του λέγαμε να εμβολιαστεί. Δεν ήθελε να ακούσει για το εμβόλιο. Όταν αρρώστησε άργησε να πάει στο νοσοκομειο. Ακόμα και όταν είχε χαμηλό οξυγόνο δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο...», είπε στο LamiaReport ο ξάδελφος του 51χρονου. 

Κορωνοϊός: 6.862 νέα κρούσματα σήμερα - 55 νεκροί και 508 διασωληνωμένοι

«Ο Γιώργος δεν πίστευε ότι ο κορωνοϊός ήταν τόσο επικίνδυνος όσο έλεγαν και δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Ακόμη και όταν νόσησε, πίστευε ότι θα το περάσει όπως το κρυολόγημα. Δυστυχώς οι φόβοι όλων μας, που τον παροτρύναμε να εμβολιαστεί, επαληθεύτηκαν», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε τα τελευταία του λόγια πριν φύγει από τη ζωή:

«Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα στη ζωή μου ήταν να μην κάνω το εμβόλιο. Δημήτρη πες σε όλους να εμβολιαστούν να σώσουμε ζωές».

Θεσσαλονίκη: 51χρονη πέθανε από κορωνοϊό – Επόπτης της έλεγε να μη διασωληνωθεί

Τραγική κατάληξη είχε και η περίπτωση 51χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν επίσης αρνήτρια του κορωνοϊού. Ωστόσο νόσησε και μάλιστα βαριά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει και να χρειαστεί να μπει στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Το ρεπορτάζ του Alpha για την 51χρονη ανεμβολίαστη που πέθανε στη Θεσσαλονίκη

Εκεί η γυναίκα αρνούταν πεισματικά να διασωληνωθεί, τελικά όμως οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, τη διασωλήνωσαν, αλλά ήταν πολύ αργά. Περίπου 25 μέρες μετά έχασε τη ζωή της. 

Πέθανε 51χρονη αρνήτρια: Επόπτης υγείας της είπε να φύγει από το νοσοκομείο

Η μητέρα της, μιλώντας στον Alpha είπε πως ήταν… «θέλημα Θεού να φύγει η κόρη της τόσο νέα», επιμένοντας ότι το εμβόλιο δεν είναι καλό. 

Ωστόσο ανιψιά της άτυχης γυναίκας κατήγγειλε πως επόπτης υγείας προέτρεπε τη θεία της να μην υπογράψει για τη διασωλήνωσή της και να φύγει από το νοσοκομείο.

Ο διάλογος της 51χρονης με τον επόπτη είναι συγκλονιστικός. Σύμφωνα με τον Alpha η γυναίκα πριν διασωληνωθεί επικοινώνησε μαζί του και είπαν τα εξής:

«Θέλουν να με διασωληνώσουν. Με οξυγόνο 93-94. Μπορείτε να με βοηθήσετε;» 
«Τι έπαθες; Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Κάλεσε την αστυνομία». 
«Πώς να καλέσω αστυνομία; Αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ να μιλήσω».

Οι αναρτήσεις του επόπτη υγείας στο Facebook: «Οι φονιάδες θα πληρώσουν - Πουλημένοι γιατροί, τροποποιούν το DNA»

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλούν οι αναρτήσεις του επόπτη υγείας στο Facebook, ο οποίος ανέφερε ότι με το εμβόλιο γίνεται «τροποποίηση του ανθρώπινου DNA».

Κορωνοϊός: Νεκρός 44χρονος ανεμβολίαστος στο Ιπποκράτειο

«Έφυγε πριν από λίγο η Π… όπως πληροφορούμαι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Μακάριοι οι εν Κυρίω αποθνήσκοντες, ίνα αναπαύονται εκ των κόπων αυτών. Τα δε έργα αυτών ακολουθεί μετ’ αυτών. Καλή ανάσταση Π… και καλή αντάμωση. Οι φονιάδες σου θα πληρώσουν» έγραψε μετά τον θάνατο της 51χρονης.

Λίγες ώρες μετά, ο ίδιος άνθρωπος, επανήλθε και επιτέθηκε σε γιατρούς που δέχθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και να «τροποποιήσουν», όπως λέει το DNA τους. 

Θεσσαλονίκη: Πέθανε 22χρονος ανεμβολίαστος από κορωνοϊό

«Εξωνημένοι γιατροί, στους φαρμακοβιομήχανους, που δέχτηκαν εν γνώση τους, και εν πλήρη συνείδηση, να τροποποιήσουν το DNA τους, μη σεβόμενοι την ίδια την ζωή τους, αποδεδειγμένα πλέον, μετά τις φρικαλέες αποκαλύψεις της πρόσφατης Σουηδικής έρευνας, περιμένει κανείς, να σεβαστούν τις ζωές των ασθενών τους, μέσα στα νοσοκομεία; Όχι βέβαια. Δεν δικαιούστε ούτε να ομιλείτε, ούτε να απειλείτε. Βγάλτε τον σκασμό, τόσο απλά, γιατί με κάθε κουβέντα που λέτε, επιβαρύνετε την θέση σας. Οι απόλυτα και πρωταρχικά υπεύθυνοι για την τραγωδία της ιατρικής απάτης, που βιώνει η ανθρωπότητα».

Καπραβέλος: «Ασθενής πέταξε τα σωληνάκια κι έφυγε από το νοσοκομείο»

Μια ακόμα τραγική περίπτωση αρνητή περιέγραψε και ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Ν. Καπραβέλος. 

Λαϊκό νοσοκομείο: Πέθανε διασωληνωμένος ασθενής εκτός ΜΕΘ

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ασθενής πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε από το νοσοκομείο και στη συνέχεια τον βρήκαν ημιθανή σε παγκάκι.

Μίλησε επίσης για «ηθικούς αυτουργούς της κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία με την πανδημία». 

Όπως είπε τις προηγούμενες ώρες στο νοσοκομείο του είχαν 53 εισαγωγές, ενώ υπάρχουν και νοσοκομεία με περισσοτέρους ασθενείς. 

«Τρεις διασωληνώσεις, με αντίστοιχους θανάτους, πολύ μεγάλη πίεση. Τα καταφέρνουμε, αλλά είμαστε οριακοί. Έχουμε 36 κλίνες εντατικής για COVID, που είναι όλες καλυμμένες, και τέσσερις εισαγωγές για τα υπόλοιπα. Είχαμε φοβερό τροχαίο με νεκρό κι ένα με κρίσιμη κατάσταση γιατί είναι και τα μη COVID περιστατικά. Δεν υπάρχουν άλλες δυνατότητες, η πίεση είναι μεγάλη. Αν έρθει κάποιος στην εντατική δεν έχουμε πού να τον βάλουμε», προειδοποίησε.

Σάλος με αρνητές γονείς: «Δε θέλω τα παιδιά μου να κάνουν εμβόλιο ή τεστ»

«Πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι ναι μεν ο κορωνοϊός είναι ο φυσικός αυτουργός της κατάστασης, αλλά υπάρχουν και πολλοί ηθικοί αυτουργοί, που παραπλανούν πιέζουν και ξεγελούν. Ζητούν άνθρωποι μέσα στην αφέλεια τους τη βοήθεια μη γιατρών, και κάποιοι δέχονται να κατευθύνουν τις ζωές ανθρώπων υπάρχει παραβατικότητα, να το δει η πολιτεία», κατήγγειλε. 

Παγώνη: «Είμαστε σε πόλεμο

«Είμαστε σε πόλεμο» τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία στα νοσοκομεία.

«Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι δύσκολη, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα και κατεβαίνει και κεντρικά… Είναι δύσκολες μέρες για τον ιατρικό κόσμο, δημιουργούνται και αντιπαραθέσεις με τους ιδιωτικούς γιατρούς που αφήνουν τα ιατρεία τους, τους καταλαβαίνω, αλλά είμαστε σε εποχή πολέμου, και όταν είμαστε σε πόλεμο παίρνουμε όπλο και πολεμάμε, δε διαχωριζόμαστε, πρέπει να φύγει η πανδημία και να επανέλθουμε στην κανονικότητα όπως πριν δύο χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top