Θεσσαλονίκη: Πέθανε 22χρονος ανεμβολίαστος από κορωνοϊό

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Πέθανε 22χρονος ανεμβολίαστος από κορωνοϊό. Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από την πανδημία - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένας νεαρός άνδρας μόλις 22 ετών πέθανε την Τετάρτη το πρωί από κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Πριν από λίγες μέρες είχε καταλήξει κι ένας 40χρονος στο «Ιπποκράτειο».

Λαϊκό νοσοκομείο: Πέθανε διασωληνωμένος ασθενής εκτός ΜΕΘ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 22χρονος δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και νοσηλευόταν σε κλινική του νοσοκομείου με παροχή οξυγόνου και όχι διασωληνωμένος. 

Η κατάσταση στα νοσοκομεία όλης της χώρας είναι δραματική με τις εφημερίες να είναι εφιαλτικές. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι και στο Λαϊκό νοσοκομείο της Αθήνας κατέληξε ένας ασθενής με κορωνοϊό, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος σε κρεβάτι εκτός ΜΕΘ. 

Κορωνοϊός: Ένα βήμα πριν από την επίταξη γιατρών

Οι γιατροί προειδοποιούν ότι τα νοσοκομεία έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν όλους τους ασθενείς και κυρίως όσους δεν είναι covid περιστατικά.

Όπως είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Ν. Καπραβέλος, τα νοσοκομεία, θα ξαναγίνουν αποκλειστικά για ασθενείς με κορωνοϊό, εις βάρος των υπόλοιπων νοσημάτων.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top