«Αναλώσιμοι 4»: Σε κρίσιμη κατάσταση τεχνικός που τραυματίστηκε στο γύρισμα

Έπεσε από καράβι - Τρεις τραυματίες στη Θεσσαλονίκη

Δύο τεχνικοί κι ένας κασκαντέρ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4» που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από αυτούς δίνει μάχη για τη ζωή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ένας τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι, όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και η παραγωγή της ταινίας κάλεσε την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, καθώς δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Οι αναλώσιμοι 4

Αφίσα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4»

Επίσης, ένας κασκαντέρ τραυμάτισε με αυτοκίνητο έναν οπερατέρ κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στα Διαβατά, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε. Τέλος ένας ακόμα κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι. 

Παρά τους τραυματισμούς πάντως τα γυρίσματα της χολυγουντιανής ταινίας συνεχίζονται κανονικά. 

Τις τελευταίες ημέρες, είναι το δεύτερο περιστατικό με τραυματισμούς κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας του Hollywood. Ακόμη διεξάγεται έρευνα για τον θανατηφόρο τραυματισμό της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας «Rust», Χαλίνα Χάτσινς, από αληθινά πυρά που δέχθηκε κατά λάθος από τον πρωταγωνιστή, Άλεκ Μπάλντουιν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top