Γλυκά Νερά: Θα αλλάξει την ομολογία του ο πιλότος; Τι απαντά ο ίδιος

«Δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση» δηλώνει ο 33χρονος από τη φυλακή

Ένα μυστήριο πλανάται πάνω από τον 33χρονο πιλότο, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και βρίσκεται προφυλακισμένος. 

Δημοσίευμα σε κυριακάτικη εφημερίδα έθετε ερωτήματα για τις συνθήκες του εγκλήματος και άφηνε να εννοηθεί πως ο πιλότος δεν είναι τελικά ο δολοφόνος της Καρολάιν, αλλά εκβιάστηκε από κάποιους, άγνωστο ποιους, να πάρει πάνω του το έγκλημα. 

Γλυκά Νερά: Άλλαξε στάση η μητέρα της Καρολάιν

Ο δικηγόρος του, Α. Παπαϊωαννίδης, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ, κλήθηκε να απαντήσει αν ο 33χρονος σκοπεύει να πάρει πίσω την ομολογία του. 

«Δε γνωρίζω κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχω επικοινωνήσει με τον πελάτη μου. Από τα δημοσίευματα ίσως να προκύπτει ότι και κάτι άλλο συμβαίνει παράλληλα, που αν ισχύει θα αποδειχθεί» απάντησε ο συνήγορος του καθ΄ομολόγιαν δολοφόνου της Καρολάιν. 

Ο ίδιος ο πιλότος, μιλώντας στο Πρωινό, δε θέλησε ούτε να διαψεύσει ούτε να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες.

Αντίθετα, αρνήθηκε κατηγορηματικά την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο του ενώ μίλησε και για το εξώδικο που έχει στείλει σε εκδοτικό οίκο. Ο 33χρονος έχει ζητήσει να αποσυρθεί η φωτογραφία του από εξώφυλλο βιβλίου με αντικείμενο τη θανατική ποινή. 

Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία του πιλότου σε βιβλίο για τη θανατική ποινή

Αναλυτικά η δήλωσή του μέσα από τη φυλακή αναφέρει:

Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος είχε σχέση με 16χρονη από την Αλόννησο στα 23 του»

«Μελετώ τη δικογραφία, περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με τη φωτογραφία μου στο βιβλίο: εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος, καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου. Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δε θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο για αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση: ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top