Γλυκά Νερά: Άλλαξε στάση η μητέρα της Καρολάιν

Τι άλλαξε μετά τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς φαίνεται πως οι σχέσεις των γονιών της Καρολάιν με τους γονείς του συζύγου της, που τη δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους, έχουν αλλάξει. 

Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος είχε σχέση με 16χρονη από την Αλόννησο στα 23 του»

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, μέχρι τώρα οι γονείς της άτυχης κοπέλας προσπαθούσαν να διατηρήσουν αρμονικές σχέσεις με τους γονείς του 33χρονου πιλότου για το καλό της μικρής Λυδίας, της κόρης του ζευγαριού. 

Μάλιστα οι γονείς του Μπάμπη είχαν μετακομίσει στην Αλόννησο, ώστε να βρίσκονται κοντά στο εγγονάκι τους, σε μια προσπάθεια να είναι μέρος της ζωής της μικρής Λυδίας, παρά το κακό που έκανε ο γιος τους. 

Γλυκά Νερά: «Δεν είχα παράλληλη σχέση», λέει ο πιλότος

Και η αλήθεια είναι ότι αρχικά το είχαν καταφέρει, με τις δύο πλευρές να έχουν βάλει ως προτεραιότητα το καλό της Λυδίας. 

Καρολάιν Λυδία

Φωτογραφία από το οικογενειακό ταξίδι της Καρολάιν στο Ντουμπάι

Όμως, μετά τη βάφτιση της μικρής αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η μητέρα της Καρολάιν έχει θέσει πλέον νέους κανόνες και φαίνεται να βάζει όρια, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις αποφάσεις του δικαστηρίου. 

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε παράλληλη σχέση

Έτσι, έχοντας την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, επιτρέπει στους γονείς του Μπάμπη να βλέπουν την εγγονή τους μόνο πέντε μέρες τον μήνα για κάποιες ώρες. 

καρολάιν Μπάμπης

Ο γάμος του με την Καρολάιν έγινε ξαφνικά και βιαστικά, χωρίς να το γνωρίζει κανείς

Γι’ αυτό τον λόγο ο πατέρας του πιλότου, ο οποίος φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έφυγε άρον άρον από την Αλόννησο. 

Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη της Νικολούλη για το άλλο πρόσωπο του πιλότου

Την ίδια ώρα μάλιστα, άνθρωποι που γνώριζαν τον πιλότο από παιδί ανασύρουν περιστατικά από το παρελθόν, υποστηρίζοντας πως ο 33χρονος ήταν ένα «προβληματικό παιδί».

Γλυκά Νερά: Εικόνες από τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

Φίλος της οικογένειας που μίλησε στο Πρωινό, αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρός δεν τα πήγαινε καλά με τους γονείς τους και μάλιστα στην ηλικία των 12 – 13 ετών είχε φύγει από το σπίτι και τον έψαχναν σε όλο το νησί. 

Πρόσθεσε, τέλος, πως μικρός ο Μπάμπης ήταν αρκετά κλειστός και απόμακρος, σε σημείο που είχε ανησυχήσει τόσο τους δικούς του, όσο και τους φίλους τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top