Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος είχε σχέση με 16χρονη από την Αλόννησο στα 23 του»

Η Καρολάιν φέρεται να υποπτευόταν ότι κάτι έτρεχε με τον σύζυγό της...

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην υπόθεση των Γλυκών Νερών

Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο για τη ζωή του 33χρονου πιλότου, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον περασμένο Μάιο. 

Μετά τη γυναίκα, η οποία παραδέχτηκε στην Αγγελική Νικολούλη ότι είχε παράλληλη σχέση με τον πιλότο το 2015 ενώ ήταν παντρεμένη, μία άλλη αποκάλυψη ήρθε στο φως. 

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε παράλληλη σχέση

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» στον Ant1, η άτυχη Καρολάιν υποπτευόταν πως ο πιλότος την απατούσε και φέρεται να το είχε εκμυστηρευτεί σε μια συνεδρία τους στη σύμβουλο της ψυχικής υγείας, τον Ιανουάριο του 2021. 

Γλυκά Νερά: «Δεν είχα παράλληλη σχέση», λέει ο πιλότος

Η Καρολάιν φέρεται να είχε πει ότι γνώριζε για έναν μεγάλο έρωτα του πιλότου από το εργασιακό του περιβάλλον και πως όταν γνώρισε την ίδια (το Πάσχα του 2016), λίγο καιρό αργότερα χώρισε από τη γυναίκα αυτή (τον Ιούνιο του 2016). Η 20χρονη κοπέλα είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι έτρεχε με τον άντρα της καθώς έλειπε τις Κυριακές χωρίς να έχει βάρδια στην εταιρία που εργαζόταν. 

Ο καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνος με την άτυχη Καρολάιν

Ο καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνος με την άτυχη Καρολάιν

Φίλοι της οικογένειας του πιλότου από την Αλόννησο, μίλησαν στον ΑΝΤ1 και σημείωσαν πως κανείς τους δεν πιστεύει ότι ο καθ΄ ομολογίαν του δολοφόνος είχε παράλληλη σχέση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «με την Καρολάιν ήταν παθιασμένος. Ερχόταν με το ελικόπτερο στο νησί μόνο και μόνο για να της φέρει μια ανθοδέσμη. Δε θα σκότωνε μια γυναίκα για μια άλλη γυναίκα».

Άλλος φίλος του πιλότου είπε στο «Πρωινό» είπε πως «στα 23 του, είχε επί ένα χρόνο σχέση με μια τότε 16χρονη κοπέλα. Τώρα η κοπέλα λέει ότι είναι ήταν τις καλύτερες σχέσεις που είχε ποτέ. Δεν ήταν χειριστικός ή πιεστικός, αλλά πολύ περιποιητικός. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θα μπορούσε να σκοτώσει».

Πάντως, ο πιλότος μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, διέψευσε ότι είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top