Θρήνος στην κηδεία της μαραθωνοδρόμου Δήμητρας Ιορδανίδου

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 40χρονη ποδηλάτισσα

Θρήνος στην κηδεία της μαραθωνοδρόμου Δήμητρας Ιορδανίδου - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Θρήνος στην κηδεία της άτυχης μαραθωνοδρόμου που «έχασε» τη ζωή της χθες, όταν παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από φορτηγό με το ποδήλατό της.

Δήμητρα Ιορδανίδου: Η μάχη με την ανορεξία και ο χαμός του αδερφού της

Το μεσημέρι της Τετάρτης, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στα Κουφάλια, προκειμένου να -πουν το τελευταίο «αντίο» στη Δήμητρα Ιορδανίδου.

κηδεία ποδηλάτισσας

Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας λουλούδια, πλήθος κόσμου την αποχαιρέτησε. Όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν μόνο να πουν καλά λόγια για την κοπέλα που «έφυγε» τόσο άδικα.

κηδεία μαραθωνοδρόμου

κηδεία ποδηλάτισσα 2

Η Δήμητρα είναι το δεύτερο παιδί που χάνουν οι γονείς της. Πριν λίγα χρόνια πέθανε και ο αδερφός της που «πάλευε» με τον καρκίνο.

Δήμητρα Ιορδανίδου

Η άτυχη μαραθωνοδρόμος Δήμητρα Ιορδανίδου.

Ανατριχίλα προκαλούν τα τελευταία λόγια της άτυχης κοπέλας στη μητέρα της. Κάθε πρωί μιλούσαν στο τηλέφωνο πριν εκείνη πάει για δουλειά: «Μαμά άργησα για τη δουλειά σήμερα. Δε θα πάρω το αυτοκίνητο, θα πάω με το ποδήλατο. Φιλιά, κλείνω», ήταν οι τελευταίες κουβέντες που αντάλλαξε με τη μαμά της.

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος οδηγός του φορτηγού στις ρόδες του οποίου ξεψύχησε η 40χρονη αφέθηκε σήμερα ελεύθερος. Ωστόσο, ο εισαγγελέας ζήτησε να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να συμπληρωθούν χρήσιμα στοιχεία στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, όπως η αιματολογική εξέταση του οδηγού.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top