Θεσσαλονίκη: Νεκρή η ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό

Υπέκυψε στα τραύματά της η άτυχη 42χρονη

To ρεπορτάζ του Ant1 για το σοκαριστικό τροχαίο με παράσυρση ποδηλάτισσας στη Θεσσαλονίκη

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Τρίτης. Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα με ποδήλατο και την τραυμάτισε σοβαρά, η οποία στη συνέχεια κατέληξε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Ant1, η άτυχη γυναίκα είναι 42 ετών. Χρησιμοποιούσε το ποδήλατο κάθε μέρα για να πάει στη δουλειά της. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από το 08:30 το πρωί στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου. Οι εικόνες από το σημείο δείχνουν το ποδήλατο να έχει εγκλωβιστεί κάτω από τις ρόδες του φορτηγού.

Ο οδηγός κατέβηκε από το όχημά του σοκαρισμένος. Φέρεται να μην είδε την ποδηλάτισσα, ίσως και εξαιτίας της βροχής που πλήττει από το πρωί τη Θεσσαλονίκη. 

Οι πληροφορίες για τις συνθήκες του ατυχήματος είναι συγκεχυμένες. Αρχικά μεταδόθηκε ότι η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της και στη συνέχεια υπήρχε πληροφορία που έλεγε ότι η άτυχη γυναίκα κατέληξε στο σημείο.

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για την παράσυρση ποδηλάτισσας στη Θεσσαλονίκη

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για την παράσυρση ποδηλάτισσας στη Θεσσαλονίκη

Ανεπιβεβαίωτες είναι οι πληροφορίες και για την ηλικία του θύματος. Αρχικά έκαναν λόγο για ανήλικη, είδηση που δεν επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το θύμα είναι γυναίκα γύρω στα 40.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top