Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: Η κόρη του 54χρονου τον είχε καταγγείλει

Η 48χρονη Νεκταρία δεχόταν απειλές από τον πρώην σύζυγό της

Μια ακόμα γυναικοκτονία πληγώνει την χώρα μας, καθώς σήμερα το πρωί μία 48χρονη δολοφονήθηκε από το πρώην σύζυγό της στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Στη συνέχεια, ο δράστης ανέβηκε σε γκρεμό και απειλούσε να αυτοκτονήσει. 

Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων ο 54χρονος που σκότωσε με 8 μαχαιριές την πρώην γυναίκα του παραδόθηκε στις αρχές.

Κρήτη: Αυτή είναι η 48χρονη που σκότωσε ο σύζυγός της με οκτώ μαχαιριές

Ήταν λίγο μετά τις εννιά το πρωί όταν πήγε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου δούλευε η 48χρονη Νεκταρία. Η άτυχη γυναίκα ανυποψίαστη πάρκαρε το αυτοκίνητο της έξω από το ξενοδοχείο, όπου θα έκανε δοκιμαστικό για δουλειά. 

H 48χρονη Νεκταρία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της

Μόλις τη είδε να κατεβαίνει την χτύπησε με τη μηχανή του. Εκείνη κατάλαβε ότι κινδυνεύει και έτρεξε να σωθεί, όμως ο δράστης την κυνήγησε και την πρόλαβε στις σκάλες. Την μαχαίρωσε 8 φορές δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ αμέσως η έντρομη ιδιοκτήτρια του χώρου ήρθε και τον ρώτησει τι κάνει. Εκείνος της απάντησε : «Είχαμε προηγούμενα». Σύμφωνα με τη μαρτυρία της ιδιοκτήτριας, ήταν απόλυτα ψύχραιμος καθ’ όλη τη διάρκεια της επίθεσης. 

Ιεράπετρα: «Έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον κολλητό του»

Αμέσως μετά την δολοφονία ο δράστης έφυγε και πήγε προς τη θάλασσα σε έναν γκρεμό απειλώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: Η Νεκταρία δεχόταν απειλές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 54χρονος παρακολουθούνταν από ψυχίατρο. Η κόρη του τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία για την συμπεριφορά του, ενώ το περιβάλλον της Νεκταρίας υποστηρίζει πως η άτυχη γυναίκα δεχόταν απειλές και φοβόταν για τη ζωή της. 

H 48χρονη Νεκταρία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της στην Ιεράπετρα

Το πρώην ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά ηλικίας 25, 22 και δίδυμα 18 ετών. Στο παρελθόν αντιμετώπιζαν προβλήματα, καθώς ο δράστης είχε πτωχεύσει. Μάλιστα, η 48χρονη μαζί με τα τρία παιδιά είχε φιλοξενηθεί σε σπίτι φίλου τους. 

Στην αστυνομία καταθέτουν τα παιδιά του δράστη αλλά και οι συγγενείς του, ενώ οι αρχές εξετάζουν καρέ καρέ το βίντεο από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που έγινε η άγρια δολοφονία. 

Γυναικοκτονία Ιεράπετρα: Φέρει τραύματα στον θώρακα ο 54χρονος

Μέχρι αυτή την ώρα ο 54χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας καθώς φέρει τραύματα στον θώρακα από αυτό τραυματισμό. Το ένα εξ αυτών είναι πιο βαθύ, ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς. Φυσικά, ο γυναικοκτόνος φρουρείται από την αστυνομία. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top