Ιεράπετρα: «Έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον κολλητό του»

Δεν αυτοκτόνησε ο γυναικοκτόνος - Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Το ρεπορτάζ της Γωγούς Αποστολάκη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με τη γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα/ (29/10/21)

Άλλη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε το πρωί στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Η 48χρονη Νεκταρία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να την απομόνωσε σε πισίνα ξενοδοχείου και να τη μαχαίρωσε οκτώ φορές. 

Κρήτη: Αυτή είναι η 48χρονη που σκότωσε ο σύζυγός της με οκτώ μαχαιριές

Μέχρι πριν λίγο ήταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις της αστυνομίας με τον συζυγοκτόνο, ο οποίος βρισκόταν σε βραχώδες σημείο και απειλούσε ότι θα πέσει από μεγάλο ύψος για να αυτοκτονήσει. Ωστόσο, πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως ο δράστης συνελήφθη τελικά από την αστυνομία.

Ο 54χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις/ Πηγή: cretapost

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, καθώς στην περιοχή έχει πάρα πολύ κρύο. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γωγούς Αποστολάκη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 54χρονος ήταν πίσω από μια οικοδομή επί έξι ώρες και απειλούσε πως θα πέσει στο κενό. 

Στο σημείο είχε φτάσει ο 24χρονος γιος του, δυο διαπραγματευτές της αστυνομίας και μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. Όλοι προσπαθούσαν να πείσουν τον δράστη να φύγει από το επικίνδυνο σημείο και να παραδοθεί στην αστυνομία. 

Κρήτη: Την ακινητοποίησε στην πισίνα και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Γυναικοκτονία Κρήτη: «Έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον φίλο του»

Mία ξαδέρφη του συζυγοκτόνου μίλησε στο cretapost σχετικά με την τραγωδία, αναφέροντας πως το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως η 48χρονη είχε πλέον σχέση με επιστήθιο φίλο του πρώην συζύγου της. 

Η 48χρονη Νεκταρία δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύζυγό της

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε», ανέφερε χαρακτηριστικά η ξαδέρφη του δράστη.

«Η σχέση με τα παιδιά του ήταν εξαιρετική. Ειδικά με τον μεγάλο του γιο, που του είχε αδυναμία. Τώρα στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για να μη βάλει τέλος στη ζωή του συμμετέχει και ο γιος του. Αν δεν συμμετείχε θεωρώ ότι ήδη θα είχε πέσει στον γκρεμό» υπογράμμισε η ξαδέρφη του 54χρονου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top