Κρήτη: Την ακινητοποίησε στην πισίνα και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Απειλεί να αυτοκτονήσει ο συζυγοκτόνος - Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά

Ακόμα μια γυναικοκτονία προστίθεται στη μαύρη λίστα της χώρας μας. Άνδρας στην Κρήτη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την εν διαστάσει σύζυγό του στο Λασίθι - Βίντεο: Ant1

Ακόμα μια γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Κρήτη, στην περιοχή του Περιστερά, στο Λασίθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το creta24, θύμα είναι μια 48χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών που δολοφονήθηκε άγρια σήμερα το πρωί από τον 54χρονο σύζυγό της με πολλαπλές μαχαιριές.

Το περιστατικό φαίνεται πως έγινε στον εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου σύμφωνα με το radiolasithi έμενε προσωρινά η γυναίκα.O 54χρονος φέρεται να της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω με μια μοτοσυκλέτα την ώρα που η 48χρονη έβγαινε από το αυτοκίνητό της. Στη συνέχεια, αφού την καταδίωξε στους χώρους των ενοικιαζόμενων, την κινητοποίησε στην πισίνα και τη σκότωσε ακαριαία, μαχαιρώνοντάς την πολλές φορές.

συζυγοκτονία Κρήτη

Ο συζυγοκτόνος απειλεί να αυτοκτονήσει και στο σημείο έχουν κληθεί αστυνομικοί οι οποίοι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την παράδοσή του, ενώ επιστρατεύτηκε και ο 25χρονος γιος του που επικοινώνησε μαζί του.

Σημειώνεται ότι μάρτυρες αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε πει σε γνωστούς του πριν δύο μέρες ότι σκέφτεται να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του, κάτι που σύμφωνα με το creta24 γνώριζε η άτυχη γυναίκα και το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της.

Την ίδια ώρα, αναμένεται και ο ιατροδικαστής προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη αυτοψία στη σορό της άτυχης 48χρονης.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, φέρεται να ήταν σε διάσταση, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν συχνά έντονους καυγάδες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top