Γυναικοκτονία Δάφνη: «Το παιδί δε θέλει να έχει σχέση με τον πατέρα του»

Τι λένε ο αδελφός και η ξαδέλφη της Άννας

Τη δικαίωση της ψυχής της Άννας, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη, ζητούν τώρα οι συγγενείς της, τονίζοντας πως δεν πρέπει να υπάρξει άλλη γυναίκα που θα χαθεί με αυτόν τον τρόπο. 

Τόσο ο αδελφός της, όσο και η κουνιάδα και η ξαδέλφη της που μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισαν πως η Άννα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δε μοιραζόταν μαζί τους τα προβλήματα που είχε με τον σύζυγό της. 

γυναικοκτονία Δάφνη

Η Άννα με τον σύζυγό της

Γυναικοκτονία Δαφνη: «Τη ζήλευε και τη χτυπούσε»

«Υπήρχε γκρίνια, αλλά όχι κάτι σοβαρό που να με κάνει να πιστέψω ότι κινδυνεύει. Της είχα πει αν θέλει να χωρίσει να το κάνει, αλλά να μη γυρίσει πίσω, όπως είχε κάνει στο παρελθόν. Εκείνη όμως πάντα μου έλεγε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της και δε θέλει να στεναχωρήσει τον μικρό», είπε ο αδελφός της. 

Τι είπαν η κουνιάδα και η ξαδέλφη της Άννας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Γυναικοκτονία Δάφνη: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος της 31χρονης

Όπως είπαν ήταν μαζί με τον σύζυγό της πολλά χρόνια. Αρχικά όλα ήταν καλά, στη συνέχεια, όμως, εκείνος «άρχισε να γίνεται ζηλιάρης, εμμονικός και βίαιος». 

γυναικοκτονία Δάφνη

Ο γυναικοκτόνος της Δάφνης στα δικαστήρια

Γυναικοκτονία Δάφνη: Είχε βάλει κοριό και παρακολουθούσε τη σύζυγό του

«Μου είχε πει ότι δεν τη σέβεται σαν γυναίκα. Πάντα μου έλεγε “μη μπλέξεις με άντρα που σε ζηλεύει”. Την παρακολουθούσε ακόμα κι όταν βγαίναμε μαζί για καφέ. Είχε πάρει την απόφασή της να τον χωρίσει, αλλά ήθελε να το κάνει χωρίς τσακωμούς για χάρη του παιδιού της», είπε η ξαδέλφη της. 

Γυναικοκτονία Δάφνη: «Το παιδί δε θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα του»

Το παιδί πλέον ζει με τους γονείς της μητέρας του και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Γνωρίζει από την αρχή την αλήθεια και δε θέλει να έχει καμία επαφή με τον πατέρα του και την οικογένειά του, παρά το γεγονός ότι εκείνοι έχουν κάνει αίτηση για να επικοινωνούν μαζί του. 

Γυναικοκτονία Δάφνη: «Όρμηξα πάνω της με το μαχαίρι ενώ κοιμόταν»

«Το παιδί κάνει όλες τις δραστηριότητές του, αλλά είναι πολύ θυμωμένο, ξεσπά συχνά και εκνευρίζεται εύκολα. Δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους. Τους φοβάται. Άλλωστε δεν έχουν προσπαθήσει να μιλήσουν με την οικογένειά μας ή να ζητήσουν μια συγγνώμη», είπε η ξαδέλφη της γυναίκας. 

Γυναικοκτονία Δάφνη: «Η αστυνομία άκουγε από το τηλέφωνο τον τσακωμό»

Αυτό που θέλουν τώρα είναι μια πολύ αυστηρή ποινή για τον δράστη. 

«Η Άννα πάντα έλεγε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Εκείνος όμως πήρε ένα μαχαίρι και την έσφαξε και δεν σκέφτηκε ότι ήταν η μητέρα του παιδιού του. Θέλουμε να καταδικαστεί ισόβια, χωρίς κανένα ελαφρυντικό», τονίζουν οι συγγενείς του θύματος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top