Γυναικοκτονία Δαφνη: «Τη ζήλευε και τη χτυπούσε»

Ξεσπούν οι συγγενείς της 31χρονης Άννας

Ξεσπούν οι συγγενείς της 31χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη, υποστηρίζοντας πως το είχε προσχεδιάσει. 

«Τον φοβόταν. Τον φοβόταν πολύ. Είχε βίαια ξεσπάσματα προς εκείνη και μπροστά στο παιδί. Σήκωνε χέρι. Είχε πολύ χέρι», είπε στον Alpha η ξαδέλφη της άτυχης γυναίκας.

Γυναικοκτονία Δάφνη: Είχε βάλει κοριό και παρακολουθούσε τη σύζυγό του

Από την πλευρά του ο αδελφός της είπε πως ο ίδιος δεν είχε καταλάβει ότι η αδελφή του ζούσε έναν εφιάλτη μέσα στο σπίτι της. 

«Εμείς δουλεύαμε μαζί όλοι ημέρα. Εμάς δεν μας έδειχνε κάτι τέτοιο ότι τρέχει στο σπίτι ή οτιδήποτε. Αλλιώς θα την είχαμε πάρει από εκεί», είπε.

Γυναικοκτονία Δάφνη: «Όρμηξα πάνω της με το μαχαίρι ενώ κοιμόταν»

Και οι δύο θεωρούν ότι η δολοφονία της Άννας ήταν προμελετημένη. 

«Το είχε προμελετήσει πριν το κάνει. Φαίνεται να ήταν σχεδιασμένο, για να το κάνει το πρωί και να πάει στην αδελφή του και μετά να πάει να παραδοθεί. Δεν είναι ότι: ξύπνησα ένα πρωί και ήρθα και σε σκότωσα», συνέχισε ο αδελφό του θύματος.

Γυναικοκτονία Δάφνη: «Η αστυνομία άκουγε από το τηλέφωνο τον τσακωμό»

Μάλιστα η ξαδέλφη της 31χρονη είπε πως από το μαγαζί που είχαν έλειπε το μαχαίρι με το οποίο τη δολοφόνησε την ώρα που κοιμόταν. 

«Ήταν πολύ ζηλιάρης, δεν ήθελε να ξέρει ότι η Άννα θα φύγει κάποια στιγμή. Δεν μπορούσε να το χωρέσει ο νους του αυτό», είπε.

Έγκλημα στη Δάφνη: Εισαγγελική παρέμβαση για τους 2 αστυνομικούς

Και οι δύο ζητούν απόδοση δικαιοσύνης για να ηρεμήσει η ψυχή της Άννας. Για εκείνους η μοναδική αποδεκτή ποινή είναι τα ισόβια. 

«Θέλω να δικαιωθεί η αδελφή μου, αυτό θέλω μόνο, να πάρει την τιμωρία που του αξίζει. Ισόβια να μπει, χωρίς κανένα ελαφρυντικό», είπε ο αδελφός της για να μην πάθουν άλλες γυναίκες, ό,τι έπαθε η 31χρονη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top