Κηφισιά: Τον πυροβόλησαν στο αμάξι και τον πέταξαν στον δρόμο-Βίντεο

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε το πρωί στη γέφυρα Καλυφτάκη

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε το πρωί στην Εθνική οδό στο ύψος της Κηφισιάς. Εκατοντάδες οδηγοί είδαν πεσμένο στον άκρη του δρόμου, πάνω στη ΛΕΑ έναν άνδρα, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, είχε τραυματιστεί βαριά από πυροβόλο όπλο. 

Toν πυροβόλησαν μέσα στο αυτοκίνητο και τον πέταξαν στον δρόμο

Σύμφωνα με όσα είπε ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το θύμα επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τους δράστες. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι τον πυροβόλησαν ενώ το αμάξι ήταν εν κινήσει και στη συνέχεια πριν τη γέφυρα Καλυφτάκη τον πέταξαν στην κυριολεξία στον δρόμο, αφού πρώτα στάματησαν το όχημα.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι αστυνομικοί προσπαθούν να σώσουν τον τραυματισμένο άνδρα

Την ίδια ώρα στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο Βάιος Σύρρος, φαίνονται οι προσπάθειες των αστυνομικών να κρατήσουν στη ζωή τον τραυματισμένο άνδρα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, πεσμένοι πάνω από τραυματισμένο άνδρα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, προσπαθούν να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία, από τη βαθιά πληγή που του προκάλεσε μια από τις σφαίρες, στο αριστερό του πόδι. Το δένουν σφικτά με ένα λευκό επίδεσμο και περιμένουν να φανεί το ασθενοφόρο. Ο άγνωστος άνδρας με τα μαύρα ρούχα, έχει ακόμη ένα σοβαρό τραύμα από σφαίρα στην κοιλιά, κοντά στο θώρακα. 

Ο τραυματισμένος άνδρας, ξαφνικά χάνει τις αισθήσεις του, πριν προλάβει να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς. 

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια, ψάχνουν στις τσέπες του για να βρουν κάποιο στοιχείο για την ταυτότητά του.
 Κανείς δεν ήξερε το παραμικρό για το πως βρέθηκε πεσμένος πάνω στη ΛΕΑ της Εθνικής Οδού, στη Κηφισιά, κοντά στη γέφυρα Καλυφτάκη. 

Για δεκάδες οδηγούς που έτυχε να περνάνε εκείνη την ώρα από την Εθνική οδό το σοκ ήταν μεγάλο. Πολλοί, τηλεφώνησαν στην άμεση δράση αλλά και στο ΕΚΑΒ για να πάει ασθενοφόρο. Λίγο μετά τις 11, το θύμα, βαριά τραυματισμένο μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. 

Από το σημείο όπου ήταν πεσμένος ο τραυματίας, οι ερευνητές του εγκληματολογικών ερευνών, πήραν αίμα από μια μεγάλη κηλίδα που υπήρχε στο δρόμο, καθώς και μια μπλούζα που μεταφέρθηκε στα εργαστήρια. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top