Κηφισιά: Τον πυροβόλησαν και τον πέταξαν στον δρόμο - Οι πρώτες εκτιμήσεις

Στο νοσοκομείο το 40χρονο θύμα

Θρίλερ στην Εθνική Οδό στο ύψος της Κηφισιάς για εκατοντάδες οδηγούς. Είδαν ξαφνικά πεσμένο έναν άνδρα στη γέφυρα Καλυφτάκη βαριά τραυματισμένο από πυροβόλο όπλο. 

Κηφισιά: Πυροβολισμοί στη γέφυρα Καλυφτάκη - Ένας τραυματίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βάιου Σύρρου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, το θύμα είναι ένας άνδρας γύρω στα 40. Ήταν αιμόφυρτος,  ξαπλωμένος πάνω στη ΛΕΑ, δίπλα στο μικρό πεζοδρόμιο που υπάρχει στην άκρη του δρόμου. Μάλιστα ενημερώθηκε αμέσως η οδική βοήθεια της Εθνικής οδού, αλλά και η Άμεση Δράση.

Κηφισιά πυροβολισμοί

Όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας, πιθανότατα Βουλγαρικής καταγωγής, είχε τουλάχιστον δύο σοβαρά τραύματα από πυροβόλο όπλο, στην περιοχή της κοιλιάς, κοντά στο θώρακα και ψηλά στο πόδι.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία, μέχρι να φτάσει η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το θύμα ήταν συνεπιβάτης σε κάποιο αυτοκίνητο. Ο δράστης ή οι δράστες πιθανότατα τον πυροβόλησαν την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητο τους στην Εθνική οδό. Λίγο πριν τη γέφυρα Καλυφτάκη, σταμάτησαν με alarm στη ΛΕΑ της Εθνικής και τον πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο. Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να βρουν οπτικό υλικό από κάμερες, αναζητώντας το αυτοκίνητο των δραστών, ενώ ελπίζουν να μάθουν το κίνητρο αλλά και την ταυτότητα τους, από το ίδιο το θύμα, το οποίο όμως δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. 


 Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top