Κρήτη σεισμός: Ηλικιωμένη έσπασε το χέρι της στον μετασεισμό

Η κατάσταση της υγείας των οκτώ τραυματιών από τον χθεσινό σεισμό

Το ρεπορτάζ της Άννας Λίτινα για τον σεισμό στο Ηράκλειο/ Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star (28/9/21)

Οι κάτοικοι του Ηρακλείου αντιμετωπίζουν έντονες δυσκολίες μετά τον χθεσινό σεισμό των 5,8 ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι, αλλά και τους μετασεισμούς που έχουν σημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή με κυριότερο εκείνο των 5,3 ρίχτερ που καταγράφηκε το πρωί της Τρίτης.

Κρήτη σεισμός: Ισχυροί μετασεισμοί ταλανίζουν το Ηράκλειο

Μάλιστα, μια ηλικιωμένη από το Ηράκλειο φαίνεται πως έσπασε το χέρι της λόγω του συγκεκριμένου μετασεισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πανικοβλήθηκε από τον σεισμό και έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ.

Κρήτη σεισμός

Κρήτη σεισμός

Η επόμενη μέρα μετά τον μεγάλο σεισμό στο Ηράκλειο - Συντρίμμια και σκηνές για τους σεισμόπληκτους/ eurokinissi

Οι γιατροί σύμφωνα με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, έκαναν ανάταξη και παρείχαν κάθε απαιτούμενη ιατρική διαδικασία στην ηλικιωμένη, η οποία επέστρεψε στο σπίτι της.

Στην Κρήτη ο Μητσοτάκης: Ανακοινώνει μέτρα στήριξης για τους σεισμόπληκτους

Την ίδια ώρα σύμφωνα με την κ. Μπορμπουδάκη η εξέλιξη της πορείας της υγείας των οκτώ τραυματιών από τον χθεσινό μεγάλο σεισμό που νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο, είναι καλή και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική, έξι στην ορθοπεδική και ένας στη βραχεία νοσηλεία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top