Σχολεία: Γονείς μήνυσαν δασκάλους για εσχάτη προδοσία και βασανισμό!

Δεν άφησαν τους μαθητές να μπουν στο σχολείο χωρίς μάσκες και self-test

Μηνύσεις σε τρεις εκπαιδευτικούς έκαναν γονείς στον Πύργο, γιατί οι πρώτοι δεν άφησαν τους μαθητές να μπουν χωρίς self- test και μάσκες σε σχολεία.

Σχολεία: Δεκάδες μαθητές χωρίς self test- Γονείς δηλώνουν ψευδές αποτέλεσμα

Όπως αποκάλυψε η πρόεδρος δασκάλων και νηπιαγωγών περιφερειών του Πύργου, Αντωνία Μπρη, οι κατηγορίες στις μηνύσεις αφορούσαν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εσχάτη προδοσία και βασανισμό.

«Το κρεσέντο των γονέων που αντιδρούν στην εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας συνεχίστηκε χθες στον νομό μας, σε νηπιαγωγείο του Πύργου και δημοτικό σχολείο της ευρύτερης περιοχής. Συγκεκριμένα, γονείς απαίτησαν την είσοδο των παιδιών τους στο σχολείο χωρίς μάσκα και την επίδειξη της απαιτούμενης σχολικής κάρτας για covid όπως προβλέπεται από τις υπουργικές αποφάσεις τις εγκυκλίους που έχουμε» περιέγραψε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open. 

Σχολεία: Επτά δωρεάν τεστ σε μαθητές που θα κάθονται κοντά σε κρούσμα

Όπως εξήγησε η πρόεδρος δασκάλων και νηπιαγωγών Πύργου, οι γονείς κατηγόρησαν τους εκπαιδευτικούς και υπέβαλαν μήνυση κατά του διευθυντή και της προϊσταμένης του νηπιαγωγείου και των υπολοίπων νηπιαγωγών, με τις κατηγορίες σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, εσχάτης προδοσίας και βασανισμού.

Θέρμη Θεσσαλονίκης: Ένταση σε σχολείο με αρνητή πατέρα

Ένταση σημειώθηκε στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν ο πατέρας ενός παιδιού αρνήθηκε να προσκομίσει τη σχολική κάρτα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπήκε στο σχολείο και απείλησε τους εκπαιδευτικούς, ενώ αρνιόταν να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Η διευθύντρια μαζί με τον αρνητή πατέρα βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Θέρμης, ενώ ο μαθητής παραμένει στην αυλή του σχολείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top