Βιτριόλι: Η ζωή της 36χρονης στη φυλακή - Ποιες είναι οι συγκρατούμενές της

Καταδικασμένη για απάτες η χαρτορίχτρα που τη συμβούλευε

Την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου με περίσσεια δύναμη συνεχίζει τον αγώνα της, η κατηγορουμένη βλέπει όλες τις εξελίξεις από τον θάλαμο που κρατείται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Η 36χρονη δεν έχει πει κουβέντα μέχρι τώρα για το από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι.

Βιτριόλι: Τα μηνύματα της 36χρονης στον Ν πριν την επίθεση - Τι του ζητούσε

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η  κατηγορουμένη είναι σε θάλαμο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού μαζί με άλλες έξι γυναίκες, κατηγορούμενες για ναρκωτικά και κλοπές. 

επίθεση με βιτριόλι - κατηγορούμενη

Η 36χρονη κατηγορούμενη της επίθεσης με το βιτριόλι οδηγείται στον εισαγγελέα - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Μέσα στον θάλαμο έχει τηλεόραση και βλέπει όλα όσα αφορούν την υπόθεση με το βιτριόλι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δε μιλάει πολύ με τις συγκρατούμενές της και δέχεται επισκεπτήριο μόνο από τους δικηγόρους της.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα αρχεία που έσβησε η 36χρονη από το κινητό της

Ξάδερφος 36χρονης: «Μετά την επίθεση είχε πάει διακοπές στο χωριό» 

Η Έφη, σύμφωνα με συγγενείς και φίλους, ήταν ατάραχη μετά την επίθεση και έπαιζε θέατρο σε όλους. Ξάδερφός της αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως λίγο πριν συλληφθεί είχε πάει διακοπές στο χωριό της.

«Είχε πάει πριν τη σύλληψη στο χωριό και απλά της είχα στείλει πως τα πέρασε. Δεν είχε αλλάξει κάτι στον χαρακτήρα της, απ’ ότι έμαθα και στο χωριό που είχε πάει ήταν χαρούμενη. Δεν έδειχνε κάτι, να είναι εμμονική, να ζηλεύει, ήταν τόσο πολύ κρυμμένο μέσα της. Πήγε και κατέστρεψε μια ζωή. Δεν θέλω να έχω κάποια επαφή μαζί της, ντρέπομαι, πραγματικά ντρέπομαι ότι είναι ξαδέρφη μου. Πώς μπορεί να έχει κάνει κάτι τόσο τραγικό και να μην έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της. Τύψεις; Καθόλου; Μιλούσαμε και δύο μέρες πριν την σύλληψη», είπε χαρακτηριστικά.

Επίθεση με βιτριόλι: «Κόλλαγε το κεφάλι της» - Τι αποκαλύπτει φίλη της Έφης

Ακόμα, φίλη της υποστήριξε στις αρχές πως ένα βράδυ που διασκέδαζαν εκείνη αναφέρθηκε στο περιστατικό δίνοντας άλλοθι στη δράστιδα.

«Όταν είχε συζητηθεί το περιστατικό  μία φορά στην παρέα μας εκείνη ανταποκρίθηκε λέγοντας «ποιος ξέρει τι μπορεί να της είχε κάνει αυτή για να τη φτάσει εκεί πέρα, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται η πράξη της ήταν πολύ ακραία», φέρεται να υποστήριξε.

Ιωάννα βιτριόλι - 36χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Καταδικασμένη για απάτες η χαρτορίχτρα που συμβούλευε την 36χρονη 

Η χαρτορίχτρα που πήγαινε η 36χρονη είχε «δει» υποτίθεται το μέλλον της στα χαρτιά, όμως ποτέ δεν κατάφερε να προβλέψει την αποτρόπαια πράξη της πελάτισσάς της.

Επίθεση με βιτριόλι: Οι διάλογοι με τη χαρτορίχτρα για τα... μαντζούνια

Η γυναίκα που την συμβούλευε και τη επηρέαζε με τα λόγια της είναι γνωστή στις διωκτικέ αρχές, καθώς πριν από 20 χρόνια είχε καταδικαστεί για απάτες σε βάρος πολιτών. Τότε παρουσιαζόταν σαν μέντιουμ και αποσπούσε χρηματικά ποσά για να λύνει μάγια.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top