Επίθεση με βιτριόλι: Τα αρχεία που έσβησε η 36χρονη από το κινητό της

Τι δεν ήθελε να βρεθεί από τις αρχές

Μετά τη σύλληψη της 36χρονης για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκαν το κινητό της τηλέφωνο και οι λογαριασμοί της στα social media. 

Επίθεση με βιτριόλι: Οι διάλογοι με τη χαρτορίχτρα για τα... μαντζούνια

Έτσι βρέθηκαν οι αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο πριν και μετά την επίθεση, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανακλήθηκαν περίπου δέκα αρχεία, τα οποία είχε σβήσει η κατηγορούμενη για να μη βρεθούν στο κινητό της. 

Από τα πρώτα πράγματα που διέγραψε ήταν η αναζήτηση του τηλεφώνου του σπιτιού της Ιωάννας σε εταιρεία αναζήτησης τηλεφώνων. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Κόλλαγε το κεφάλι της» - Τι αποκαλύπτει φίλη της Έφης

Διέγραψε, επίσης, δύο φωτογραφίες της κοπέλας που τις είχε αποθηκεύσει από τους λογαριασμούς της στα social media, καθώς και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την Ιωάννα στο messenger. 

Μάλιστα είχε αποθηκεύσει την εικόνα προφίλ της Ιωάννας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που επίσης έσβησε, όπως και την αναζήτηση εταιρείας που πουλάει αιθέρα. 

Επίθεση βιτριόλι: Δύο ακόμα άτομα εξετάζονται ως συνεργοί της 36χρονης

Οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να ανακτήσουν φωτογραφία συσκευής γεωεντοπισμού, που είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της Ιωάννας. 

Αυτό που προκαλεί όμως μεγάλη εντύπωση είναι ότι η 36χρονη είχε σβήσει ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας, με τίτλο «Γυναίκες δηλητήριο με μαντήλι», που αναφερόταν σε μια παλιότερη υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι. 

Επίθεση με βιτριόλι: Οι διάλογοι της Ιωάννας με τον 40χρονο

Η 36χρονη έσβησε τέλος τη φωτογραφία από την πινακίδα του αυτοκινήτου της Ιωάννας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top