Επίθεση με βιτριόλι: Οι διάλογοι της Ιωάννας με τον 40χρονο

O άνδρας διατηρούσε ελεύθερη ερωτική σχέση με την Έφη

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι η αφορμή για την επίθεση με βιτριόλι της 36χρονης Έφης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο άνδρας, για τον οποία έτρεχε στις χαρτορίχτρες η κατηγορούμενη, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης κι έχει απομακρυνθεί ακόμα και από τους πιο στενούς του φίλους. 

Επίθεση με βιτριόλι: Η συγκινητική δήλωση της Ιωάννας μετά τη δίκη

Χθες δε βρέθηκε στο δικαστήριο γιατί ήθελε να αποφύγει τους δημοσιογράφους, ενώ ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς ενεπλάκη, χωρίς να το θέλει, σε αυτή την υπόθεση. 

Η πρώτη εμφάνιση της Ιωάννας κατά την έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι- πηγή Eurokinissi

Η πρώτη εμφάνιση της Ιωάννας κατά την έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι- πηγή Eurokinissi

Ο ίδιος πέρσι τον Ιούνιο είχε καταθέσει πως με την κατηγορούμενη είχε μια ελεύθερη ερωτική σχέση, χωρίς πιέσεις και δεσμεύσεις και πως την Ιωάννα τη γνώρισε τυχαία μέσω του Facebook και είχαν ανταλλάξει μερικά τυπικά μηνύματα, χωρίς να την έχει συναντήσει από κοντά. 

Αυτά τα μηνύματα, μάλιστα, η εκπομπή τα παρουσίασε, αποκαλύπτοντας πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου σημαδεύτηκε για μια ζωή λόγω της εμμονής της κατηγορουμένης. 

Επίθεση με βιτριόλι: Πότε θα βγάλει την προστατευτική μάσκα η Ιωάννα

Στους διαλόγους αυτούς η Ιωάννα ενημερώνει τον 40χρονο ότι τον έχει διαγράψει από «φίλο» της στο Facebook κι εκείνος της ζητά να μάθει τον λόγο. 

«Τι έκανα και με διέγραψες; Ή έτσι απλά από βίτσιο;», ρωτά ο 40χρονος την Ιωάννα κι εκείνη του απαντά:

«Χμμμ για σκέψου, κάποια ανησυχεί για σένα».

Ο 40χρονος συνεχίζει να είναι χαλαρός και να κάνει πως δεν καταλαβαίνει ποια εννοεί. Της αναφέρει ότι  δεν είναι παντρεμένος και ζητά να μάθει ποια είναι η γυναίκα που ανησυχεί για εκείνον. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Έφη παρακολουθούσε την Ιωάννα για μήνες»

Η Ιωάννα δεν του αποκαλύπτει την ταυτότητα της κατηγορουμένης και του λέει πως τον πιστεύει ότι δεν είναι παντρεμένος, αλλά έχει σχέση. 

«Εάν με βοηθήσεις με την κοπέλα που εννοείς θα σου πω αν έχω σχέση», της απαντά ο 40χρονος, όμως η Ιωάννα δεν του αποκαλύπτει το όνομα της Έφης. 

Ο άνδρας συνεχίζει να πιέζει να μάθει ποια είναι η γυναίκα που εννοεί η Ιωάννα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να μάθει αν η ίδια είναι παντρεμένη ή δεσμευμένη. 

Επίθεση βιτριόλι: Μπεσαμέλ και ουσίες που προκαλούν ανακοπή έψαχνε η Έφη

Μετά από λίγους μήνες της στέλνει νέο μήνυμα για να μάθει τι κάνει και η Ιωάννα φροντίζει να τον ρωτήσει τι κάνει η κοπέλα του. 

Η Ιωάννα με τους δικηγόρους της κατά την έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι- πηγή Eurokinissi

Η Ιωάννα με τους δικηγόρους της κατά την έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι- πηγή Eurokinissi

«Καλά είναι, έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε αλλά όλα καλά φαντάζομαι. Αν και εφόσον μιλάτε για τα προσωπικά της, όπως κατάλαβα, σίγουρα θα ξέρεις πώς είναι», της απαντά. 

«Α κατάλαβα, της τα έλεγα εγώ, αλλά δε με άκουγε. Τέσπα, μέσα στη ζωή είναι αυτά, δε μιλάμε έτσι όπως το θέτεις, αλλά είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι», του λέει η Ιωάννα κι εκείνος της απαντά πως δεν είχαν ποτέ αποκλειστική σχέση. 

Επίθεση βιτριόλι: «Η γυναίκα που πήγε να με σκοτώσει έδειξε τη δειλία της»

«Λόγω φόρτου εργασίας δικής μου τα τελευταία ένα δύο χρόνια δεν μπορώ τις δεσμεύσεις γιατί δεν είναι εφικτό να είμαι συνεπής και δεν το έχω. Πολύ καλό κορίτσι εννοείται και φυσικά μιλάμε και τα λοιπά που και που. Δεν έχουμε τσακωθεί αλίμονο. Τώρα εσύ τι θα μπορούσες να της πεις για εμένα εφόσον δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά δεν ξέρω, αλλά ok. Εύχομαι να της έλεγες καλά λόγια», συνεχίζει και η Ιωάννα με ειλικρίνεια του απαντά:

«Δεν της είπα κάτι προσωπικά για εσένα, εφόσον προφανώς δε σε γνωρίζω, απλά καταλάβαινα τη φάση και της είχα πει πως δεν έχει νόημα να σε κυνηγάει και να σε ελέγχει γιατί φαινόταν πως κ…. και δεν έχετε κάτι σοβαρό».

Επίθεση βιτριόλι: Απούσα η κατηγορούμενη - Η δήλωσή της μέσα από τη φυλακή

Ο 40χρονος στις συνομιλίες, που αποκάλυψε η εκπομπή, επιμένει πως δεν είχαν αποκλειστική σχέση και είχαν συμφωνήσει και οι δύο σε αυτό. 

Η Ιωάννα πάντως του ανέφερε πως η κατηγορούμενη νόμιζε πως είχαν σχέση, αλλά δεν έδωσε συνέχεια στην κουβέντα. 

Το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε ο 40χρονος ήταν στις 19 Ιουλίου 2019, όμως η Ιωάννα δεν του απάντησε ποτέ. Δέκα μήνες αργότερα η Έφη περίμενε την Ιωάννα έξω από τη δουλειά της στην Καλλιθέα και της επιτέθηκε με το βιτριόλι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top