Επίθεση βιτριόλι: Μπεσαμέλ και ουσίες που προκαλούν ανακοπή έψαχνε η Έφη

Οι αναζητήσεις της 36χρονης στο διαδίκτυο μετά την επίθεση στην Ιωάννα

Αδίστακτη, ψυχρή κι αμετανόητη δείχνει να είναι η 36χρονη μετά από την επίθεση με βιτριόλι που πραγματοποίησε σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου πριν από ενάμιση χρόνο. 

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Ρούλα Κουσκουρή αποκάλυψαν τις αναζητήσεις που έκανε η κατηγορούμενη αμέσως μετά την επίθεση και τις μέρες που η Ιωάννα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. 

Επίθεση βιτριόλι: «Η γυναίκα που πήγε να με σκοτώσει έδειξε τη δειλία της»

Λίγες ώρες μετά από την επίθεση, κι ενώ απασχολούσε όλα τα μέσα ενημέρωσης και είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, η 36χρονη ατάραχη αναζητούσε συνταγή για χειροποίητη συνταγή, σαν να μην την είχε αγγίξει καθόλου ό,τι είχε προηγηθεί και χωρίς να νιώθει το παραμικρό ίχνος ενοχής. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Αποφασισμένη να σκοτώσει φαίνεται πως ήταν η 36χρονη από τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο

Λίγες μέρες μετά, βλέποντας μάλλον πως δεν κινδύνευε η ζωή της Ιωάννας, οι αναζητήσεις της αποκαλύπτουν ότι, παρά τα όσα ισχυρίζεται η ίδια στις δικαστικές αρχές, σκοπός της ήταν όντως να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα, με την οποία είχε αποκτήσει εμμονή. 

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλόνισε η Ιωάννα φτάνοντας στο δικαστήριο

Έτσι μία μέρα μετά από την επίθεση, στις 21 Μαΐου, αναζητούσε στο διαδίκτυο ουσίες και φάρμακα που προκαλούν ανακοπή ενώ έψαχνε παράλληλα και μέρη, όπου πουλείται υδροκυάνιο. 

Στις 22 Μαΐου συνέχισε ανάλογες αναζητήσεις, για το πώς μπορεί να προκαλέσει έμφραγμα σε κάποιον, πώς μπορεί να κάνει ενδοφλέβια ένεση με αέρα, ενώ λίγες μέρες αργότερα στις 28 του μήνα έψαχνε δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα. 

Επίθεση βιτριόλι: Απούσα η κατηγορούμενη - Η δήλωσή της μέσα από τη φυλακή

Αναζητούσε, επίσης, τρόπους για να αγοράσει όπλο στη μαύρη αγορά και ενδιαφερόνα να μάθει πόσο στοιχίζει το κινίνο. 

Ιωάννα βιτριόλι

Η 36χρονη αναζητούσε τρόπους για να προκαλέσει ανακοπή καρδιάς μετά την επίθεση στην Ιωάννα

Πριν από την επίθεση η κατηγορούμενη φέρεται, σύμφωνα με την εκπομπή, να έψαχνε για τη διεύθυνση της εταιρείας, στην οποία εργαζόταν η Ιωάννα, και για εφαρμογή εντοπισμού μέσω κινητού που θα μπορούσε να κατεβάσει για να την παρακολουθεί. 

Έψαχνε, επίσης, για περούκες και συσκευές gps, σαν αυτή που είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της Ιωάννας, για να καταγράφει τις κινήσεις της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Στα δικαστήρια η Ιωάννα, φορώντας προστατευτική μάσκα

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Α. Λύτρας και στο παρελθόν είχε δηλώσει πως υπάρχουν στοιχεία ότι η κατηγορούμενη έψαχνε τρόπους για να σκοτώσει την Ιωάννα και μέσα στο νοσοκομείο. 

Η ίδια πάντως, τόσο στην απολογία της υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα. Γι’ αυτό και ο δικηγόρος της ζήτησε να αλλάξει η κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ώστε να έχει και μικρότερη ποινή. 

Η δίκη διεκόπη σήμερα και θα συνεχίσει στις 30 Σεπτεμβρίου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top