Επίθεση βιτριόλι: Η μάσκα της Ιωάννας δεν μπορεί να καλύψει τις πληγές της

Φορά τη διπλή προστατευτική μάσκα 16 ώρες την ημέρα

Πώς λειτουργεί η μάσκα που φοράει η Ιωάννα - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η σημερινή εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου στα δικαστήρια θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων. Η 35χρονη κοπέλα που πριν από ενάμιση χρόνο δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από την εργασία της με περισσή δύναμη, θάρρος και αξιοπρέπεια εμφανίστηκε σήμερα στα δικαστήρια και δήλωσε παρούσα στην εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την ίδια της τη ζωή. 

Η Ιωάννα φορούσε μια ειδική μάσκα από πλαστικό στο πρόσωπό της, κάτω από την οποία φορούσε μια δεύτερη μάσκα, πιο ελαστική, που την φορά πάντα όταν βγαίνει στο ήλιο. Ο ήλιος άλλωστε είναι επικίνδυνος για το δέρμα της μετά από τις βλάβες που της προκάλεσε το καυστικό υγρό και θα πρέπει πάντα να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

Επίθεση βιτριόλι: Απούσα η κατηγορούμενη - Η δήλωσή της μέσα από τη φυλακή

Η συγκεκριμένη μάσκα έχει δυο στρώματα. Το πρώτο ειναι σιλικόνη και ακουμπά πάνω στις πληγές, εξασφαλίζοντας σωστή θερμοκρασία και υγρασία. Το δεύτερο ειναι εάν ανελαστικό υλικό που πιέζει τις ουλές και βοηθά στην γρήγορη επούλωσή τους. Είναι ένα καλούπι που φτιάχτηκε από έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή, πάνω στο πρόσωπο της Ιωάννας. Κρατά μαλακό το δέρμα του κοριτσιού και ουσιαστικά «ξαναχτίζει» το πρόσωπό της.

Καλυμμένα ήταν επίσης τα χέρια της, στα οποία τα σημάδια ήταν εμφανή, αλλά και ο λαιμός και το στέρνο της, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά σε όλη την κοινή γνώμη το μέγεθος των βλαβών που έχει υποστεί. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα την ώρα που έφτανε στο δικαστήριο 

Η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε αναφερθεί στα λειτουργικά αλλά και σε άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά από την επίθεση. 

Επίθεση με βιτριόλι: Στα δικαστήρια η Ιωάννα, φορώντας προστατευτική μάσκα

«Έχω ένα πολύ μεγάλο ανελαστικό μόσχευμα που δε μου επιτρέπει να κρατώ το κεφάλι όρθιο, ψηλά ή να στρίβω δεξιά. Και βέβαια στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και όσες αισθητικές επεμβάσεις χρειαστούν. Μπορώ να βγω από το σπίτι υπό προϋποθέσεις αλλά η μάσκα περιορίζει πολύ τις κινήσεις μου, πρέπει να αποφεύγω συνεχώς τον ήλιο και φυσικά η εικόνα μου τραβά συνεχώς τα βλέμματα του κόσμου», είπε.

Μάσκα Ιωάννα

Η Ιωάννα πρέπει να φορά την ειδική προστατευτική μάσκα για τα μοσχεύματα που έχει δεχθεί

Η Ιωάννα έφτασε στα δικαστήρια με αυτοκίνητο. Αμέσως την παρέλαβαν οι δικηγόροι της, Απόστολος Λύτρας και Νίκος Αλεξανδρής, ενώ συνοδευόταν από συγγενικά της πρόσωπα που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα αισχρά μηνύματα που δέχεται η Ιωάννα στο Instagram

Η κοπέλα φάνηκε να αιφνιδιάστηκε από την παρουσία των δημοσιογράφων, απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση και στηριζόμενη στους δικηγόρους της μπήκε με αποφασιστικότητα στη δικαστική αίθουσα, αναμένοντας να βρεθεί αντιμέτωπη με τη γυναίκα που της προκάλεσε όλο αυτό το κακό. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου δικαστήρια

Στο πλευρό της Ιωάννα οι δικηγόροι της

Εκείνη πάλι δεν έδειξε την ίδια δύναμη και δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ωστόσο ότι θα το κάνει στη συνέχεια της διαδικασίας.

Βιτριόλι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μέρα της επίθεσης στην Ιωάννα

Η Ιωάννα θα είναι εκεί κάθε μέρα και θα περιμένει. Τα ερωτήματα που τη βασανίζουν μέχρι σήμερα είναι πολλά και απαιτεί απαντήσεις τις οποίες θα πρέπει κάποια στιγμή να δώσει η κατηγορούμενη. 

Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα έδειξε απίστευτη δύναμη πηγαίνοντας στο δικαστήριο

Επίθεση βιτριόλι: «Θέλω να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη μέρα της επίθεσης»

Η πλευρά της προς το παρόν ζήτησε να αλλάξει η κατηγορία από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ώστε να έχει μικρότερη ποινή. 

Η Ιωάννα από την άλλη ζητά από τη δικαιοσύνη είναι η παραδειγματική τιμωρία της κατηγορούμενης. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top