Επίθεση με βιτριόλι: «Η Έφη παρακολουθούσε την Ιωάννα για μήνες»

Τι αναφέρει γείτονας που θα καταθέσει και στη δίκη

Σκιά της Ιωάννας είχε γίνει η 36χρονη η οποία της επιτέθηκε με βιτριόλι πριν από ενάμιση μήνα έξω από την εργασία της. 

Ιωάννα δικαστήριο

Η 36χρονη παρακολουθούσε επί μήνες την Ιωάννα κι είχε γίνει η σκιά της

Γείτονας της κοπέλας, ο οποίος είναι μάρτυρας «κλειδί» στην υπόθεση και θα καταθέσει τις επόμενες μέρες στο δικαστήριο αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η κατηγορούμενη παρακολουθούσε την Ιωάννα μήνες πριν κάνει πράξει τα εμμονικά της σχέδια. 

Επίθεση βιτριόλι: Μπεσαμέλ κι ουσίες που προκαλούν ανακοπή έψαχνε η 36χρονη

Όπως είπε στη Ρούλα Κουσκουρή, ο ίδιος είχε διαπιστώσει ύποπτες κινήσεις έξω από την πολυκατοικία που μένουν ο ίδιος και η Ιωάννα τον Ιανουάριο πριν από την επίθεση με το βιτριόλι. 

Ιωάννα μάσκα

Γείτονας είχε εντοπίσει τις ύποπτες κινήσεις της 36χρονης κάτω από το σπίτι της Ιωάννας

Πιθανόν μάλιστα η γυναίκα να παρακολουθούσε το θύμα της και πιο πριν, απλά τότε ο ίδιος την αντιλήφθηκε και θορυβήθηκε από την παρουσία της. 

Επίθεση βιτριόλι: «Η γυναίκα που πήγε να με σκοτώσει έδειξε τη δειλία της»

Αρχικά πίστεψε πως πρόκειται για επίδοξο ληστή που έχει στήσει καρτέρι και παρακολουθεί τους ένοικους της πολυκατοικίας. 

«Κινητοποιήθηκε όλη η γειτονιά. Την έβλεπα να κρύβεται πίσω από τις πρασιές που βρίσκονται δίπλα στην πολυκατοικία μας. Κατέβηκα μάλιστα κάτω και την ρώτησα τι κάνεις τόσες μέρες κάτω από το σπίτι μας. Εκείνη πήγε να φύγει και στην κυριολεξία την κυνήγησα για να μου απαντήσει», είπε ο μάρτυρας. 

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλόνισε η Ιωάννα φτάνοντας στο δικαστήριο

Η 36χρονη τελικά του είπε πως ο χώρος είναι δημόσιος και θα κάνει ό,τι θέλει, εκείνος όμως την προειδοποίησε να μην ξαναεμφανιστεί εκεί γιατί θα ειδοποιούσε την αστυνομία. 

Ιωάννα δίκη

Η Ιωάννα προσερχόμενη στο δικαστήριο

Η γυναίκα όπως είπε φορούσε κουκούλα και μάσκα και διακρίνονταν μόνο τα μάτια της. Μετά την επίθεση στην Ιωάννα, άρχισε να συνδέει τα γεγονότα και τελικά κατέθεσε τις υποψίες του στην αστυνομία, δίνοντας περιγραφή της μυστηριώδους γυναίκας

Επίθεση βιτριόλι: Απούσα η κατηγορούμενη - Η δήλωσή της μέσα από τη φυλακή

«Μάλλον η περιγραφή που έδωσα συμπίπτει με την κατηγορούμενη. Μετά τα γεγονότα άρχισα να συνδέω τα περιστατικά. Μετά από την απειλή μου η γυναίκα δεν εμφανίστηκε ξανά στη γειτονιά», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top