Επίθεση με βιτριόλι: «Κόλλαγε το κεφάλι της» - Τι αποκαλύπτει φίλη της Έφης

«Ο Νώντας της είχε ξεκαθαρίσει ότι δε θέλει σοβαρή σχέση»

Μία γυναίκα που έκανε πάντα αυτό που είχε στο μυαλό της. Έτσι περιέγραψε την 36χρονη που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, κολλητή της φίλη. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News», «κόλλαγε το κεφάλι της».

Επίθεση με βιτριόλι: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι δωρεές για την Ιωάννα

«Δε θέλω το κακό της, αλλά “κόλλαγε” το κεφάλι της. Αν είχε ανθρώπους δίπλα της, να τη συμβουλέψουν, να της βάλουν μια φωνή και να τη συνεφέρουν, συνερχόταν. Αν τώρα, “κόλλησε” το κεφάλι της με την Ιωάννα και υπήρχαν άνθρωποι δίπλα της να της ενισχύσουνε την ιδέα… ε “μπούκωσε” το κεφάλι της και το ‘κανε. Συνήθως “μπούκωνε”, αλλά βασανιζόταν η ίδια», είπε η φίλη της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο δικαστήριο 

Η ίδια παραδέχτηκε ότι γνώριζε για τις χαρτορίχτρες, στις οποίες πήγαινε. 

Επίθεση βιτριόλι: Δύο ακόμα άτομα εξετάζονται ως συνεργοί της 36χρονης

«Της έπαιρνε 50 ευρώ την επίσκεψη. Έλεγε ότι είναι μια μεγάλη γυναίκα, η οποία είναι πολύ καλή στο να ρίχνει τα ταρώ. Ξέρω μάλιστα, ότι είχε πάει και παλιότερα για να ρωτήσει και για κάποιο συγγενικό της πρόσωπο, όχι μόνο για τους άνδρες που ενδιαφερόταν. Τα μαντζούνια δεν τα ξέρω καθόλου. Δε μου είχε αναφέρει τίποτα. Τώρα, τι της έκανε αυτή η γριά με την άμμο από την πυραμίδα… τι να πω;», συνέχισε. 

Πάντως, όπως είπε, οι επισκέψεις τότε στις χαρτορίχτρες γίνονταν για άλλον άνδρα και όχι για εκείνον που αρχικά θεωρήθηκε η «πέτρα του σκανδάλου» στην υπόθεση. 

Επίθεση με βιτριόλι: Οι διάλογοι της Ιωάννας με τον 40χρονο

«Οι συνομιλίες της με τη χαρτορίχτρα δεν αφορούσαν την υπόθεση του Νώντα. Είναι δεδομένο αυτό. Αφορούσαν κάποιον άλλο. Τον Νώντα τον γνώρισε αργότερα. Και μάλιστα, της είχε ξεκαθαρίσει ότι δε θέλει σοβαρή σχέση κι όταν η 36χρονη είχε ζητήσει τη γνώμη μου, της είχα πει “μην επενδύεις”. Τότε που ξέρω εγώ ότι πήγαινε στην χαρτορίχτρα, ενδιαφερόταν για έναν άλλον άνδρα, με τον οποίο, μάλιστα, ήταν στις αρχές της γνωριμίας. Δεν είχαν σχέση. Δυο – τρεις φορές είχαν βγει. Το ξέρω 100% εγγυημένα», είπε.

Ιωάννα δικαστήρια

Η Ιωάννα θα περιμένει την Έφη να εμφανιστεί στο δικαστήριο

Η φίλη της Έφης είπε, επίσης, πως ποτέ δεν της είχε αναφέρει την Ιωάννα. Το μόνο που γνώριζε η ίδια ήταν ότι οι δυο τους ήταν από διπλανά χωριά και γνωρίζονταν, όπως γνωρίζονται μεταξύ τους όλοι στην επαρχία. 

Επίθεση με βιτριόλι: Πότε θα βγάλει την προστατευτική μάσκα η Ιωάννα

«Δεν πήγα να την επισκεφτώ γιατί ήμουν θυμωμένη και ακόμα είμαι. Γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι πέρασε και η οικογένειά της και τι περνάει ακόμα. Αν και άργησε λίγο, το έχει καταλάβει. Τουλάχιστον αυτό ξέρω ότι υποστηρίζει η αδελφή της. Σέβομαι την Ιωάννα που έπαθε αυτό το κακό στα καλά καθούμενα χωρίς να φταίει σε τίποτα», τόνισε.

Περιέγραψε τέλος την Έφη ως έναν άνθρωπο που έτρεχε να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Έφη παρακολουθούσε την Ιωάννα για μήνες»

«Όσο κάναμε παρέα, περίπου τέσσερα χρόνια, γιατί κάναμε καλή παρέα, ήταν ένας καλός άνθρωπος που έτρεχε πάντα να βοηθήσει, όπου υπήρχε ανάγκη. Τέτοιες συμπεριφορές, εμένα προσωπικά δε μου είχε βγάλει. Ίσως γιατί ήμουν λίγο πιο αυστηρή με αυτά τα ζητήματα, ίσως γιατί της φώναζα μερικές φορές και τη μάλωνα για να είναι πιο λογική, να μη σκέφτεται πράγματα που δεν ισχύουν. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος λειτουργούσε καθαρά, με αυτό που είχε βάλει στο κεφάλι της», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top