Επίθεση με βιτριόλι: Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι δωρεές για την Ιωάννα

Τεράστιο «κύμα» συμπαράστασης από τον κόσμο

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου / Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγκινητικό είναι το κύμα συμπαράστασης για την Ιωάννα, την κοπέλα που τον Μάιο του 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από την εργασία της. 

Την περασμένη Τετάρτη ξεκίνησε η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο και η εικόνα της αλλά και η δύναμη της ψυχής της συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Η κοπέλα έχει υποβληθεί ήδη σε εννέα χειρουργικές επεμβάσεις και πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες. 

Επίθεση με βιτριόλι: Η συγκινητική δήλωση της Ιωάννας μετά τη δίκη

Όπως είχε γράψει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «θα ακολουθήσουν δεκάδες (επεμβάσεις), όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος».

Η Ιωάννα έξω από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο / Eurokinissi

Στην πλατφόρμα που έχει ανοίξει για δωρεές, η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη. Αρχικός στόχος ήταν να μαζευτεί το ποσό των 80.000 δολαρίων, κάτι που έχει ήδη επιτευχθεί. Μέχρι σήμερα, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 93.000 δολάρια, ενώ συνολικά έχουν γίνει σχεδόν 2.500 δωρεές.

Επίθεση με βιτριόλι: Πότε θα βγάλει την προστατευτική μάσκα η Ιωάννα

Εκτός από την εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας gofundme, έχει ανοιχτεί και ένας τραπεζικός λογαριασμός για τον ίδιο σκοπό. Η Ιωάννα έχει αναρτήσει τον συγκεκριμένο λογαριασμό στο προφίλ της στο Instagram, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που αναρτούν σε instastories τον λογαριασμό της ώστε να τη βοηθήσουν.  

Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε «ανεβάσει» δύο φωτογραφίες από το πρώτο της χειρουργείο, όπου φαίνεται η ζημιά που έχει υποστεί από το καυστικό υγρό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top