Βιτριόλι: Τα μηνύματα της 36χρονης στον Ν πριν την επίθεση - Τι του ζητούσε

Ο άνδρας φέρεται να γνώριζε την εμμονή της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Τα μηνύματα που έστελνε η κατηγορούμενη της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας σε άνδρα για να της βρει το καυστικό υγρό - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αρχές τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της κατηγορουμένης στην υπόθεση με το βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, καθώς δύο άτομα φέρονται να τη βοήθησαν στο σατανικό σχέδιο της.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα αρχεία που έσβησε η 36χρονη από το κινητό της

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 36χρονης οδήγησε γρήγορα τις αρχές σε δύο κινητά τηλέφωνα. Ενός άνδρα, τον οποίο είχε καταχωρήσει η δράστιδα με το αρχικό Ν. και δύο θαυμαστικά και μίας γυναίκας με το αρχικό Μ. Τα μηνύματα που έστελνε η δράστιδα στον άντρα έβαλαν σε υποψίες τους αστυνομικούς, για τον ρόλο του στην υπόθεση με το βιτριόλι.

Επίθεση με βιτριόλι: Οι διάλογοι με τη χαρτορίχτρα για τα... μαντζούνια

επίθεση με βιτριόλι - κατηγορούμενη

Η 36χρονη κατηγορούμενη της επίθεσης με το βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας - Eurokinissi

Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να παραδέχεται πως γνώριζε την εμμονή της κατηγορούμενης με το θύμα, ότι τού είχε ζητήσει να παρακολουθήσει το σπίτι της και τον είχε ρωτήσει από πού μπορεί να προμηθευτεί το καυστικό υγρό. Εκείνος, όμως, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», δεν το έκανε και κάποια στιγμή σταμάτησε να απαντά στις κλήσεις και τα μηνύματά της.

Επίθεση με βιτριόλι: «Κόλλαγε το κεφάλι της» - Τι αποκαλύπτει φίλη της Έφης

Βιτριόλι: Τα μηνύματα της 36χρονης με τον Ν. πριν την επίθεση

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου έφεραν στο «φως» τους αποκαλυπτικούς διαλόγους.

Το πρώτο μήνυμα εστάλη στις 4 Απριλίου 2019 και ενώ η 36χρονη αναζητούσε τρόπο να τοποθετήσει tracker παρακολούθησης στο όχημα της Ιωάννας.

Η 36χρονη έστειλε στον Ν. στις 4/4/2019 στις 10:40:02 π.μ.: «Καλημέρα Ν. τι κάνεις; Να σε ρωτήσω, παίζει να βρήκες αυτόν που μου έλεγες;».

Στις 23/042019 στις 1:27:39 μ.μ. του έστειλε ξανά: «Έλα ρε Ν., Ε. εδώ! Θέλω να βρεθούμε νωρίτερα καθότι θέλω να μου βρεις κάτι που δεν μπορώ να πάω εγώ να το πάρω». 

Στις 13/07/2019 στις 4:37:38 μ.μ.: «Θέλω έναν άνθρωπο για τη Βουλιαγμένη, για να τσεκάρει και θέλω να είμαι και εγώ. Παίζει να έχεις κανέναν τώρα; Απάντησέ μου να ξέρω». 

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Eurokinissi

Ο άντρας που δέχεται τα μηνύματα δεν της απαντά ποτέ γραπτά. Κάθε φορά που εκείνη τον χρειαζόταν, εκείνος την καλούσε στο τηλέφωνο.

Στις 12 Απριλίου του 2019 του έστειλε και πάλι μήνυμα, αναφέροντας: «Έλα ρε συ καλησπέρα . Είμαι η φίλη της Μ. τον βρήκες αυτόν;». Με τη Μ. μιλούσε μόνο με viber. Την ημέρα της επίθεσης, η 36χρονη έκανε 14 κλήσεις  στον άντρα και οκτώ στη γυναίκα.

βιτριόλι Ιωάννα

Αποκάλυψη Star: Η επίσκεψη της Ιωάννας στο σημείο της επίθεσης 

Η Ιωάννα πριν από τρεις μήνες ζήτησε από τους δικούς της ανθρώπους να πάει στο σημείο που δέχτηκε την επίθεση.

Ήθελε να μιλήσει με τους ανθρώπους που έτρεξαν κοντά της, όταν εκείνη φώναξε βοήθεια. Να τους πει το δικό της «ευχαριστώ» που στάθηκαν στο πλευρό της εκείνα τα κρίσιμα λεπτά.

Η Ιωάννα δηλώνει έτοιμη να βρίσκεται και πάλι στη δικαστική αίθουσα στις 30 Σεπτεμβρίου. Ελπίζει αυτή τη φορά η κατηγορουμένη να σταθεί απέναντι της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top