Αρκαδία: Απαντήσεις για τον θάνατο του γιου της ζητά η μητέρα του 15χρονου

Οι ιστολογικές εξετάσεις θα δώσουν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του

Θρήνος στην Αρκαδία από τον αιφνίδιο θάνατο του 15χρονου Ηλία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, όταν η αδερφή του πήγε να τον ξυπνήσει για να πάνε σχολείο, την περασμένη Δευτέρα. 

Απαντήσεις για τον χαμό του παιδιού της ζητά η μητέρα του 15χρονου, μιλώντας στην Κατερίνα Ρίστα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Αρκαδία: Θλίψη στην κηδεία 15χρονου - Είχε κάνει την πρώτη δόση εμβολίου

«Καταρρεύσαμε όλοι... Το παιδί ήταν πολύ καλά, δεν πόναγε, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Θέλουμε να μάθουμε από τι έφυγε, από το εμβόλιο ή από τίποτα άλλο;» είπε η μητέρα του Ηλία.

Η οικογένεια τη μια μέρα είχε στην αγκαλιά της τον Ηλία και την άλλη, σφιχταγκαλιασμένη, θρηνούσε για τον αιφνίδιο θάνατό του.

O 15χρονος από την Αρκαδία που έχασε αιφνίδια τη ζωή του

O 15χρονος από την Αρκαδία που έχασε αιφνίδια τη ζωή του

«O αδερφός μου ήταν πολύ δυνατό παιδί, ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για τίποτα. Πήγε σε έναν παιδίατρο να τον εξετάσει για να κάνει το εμβόλιό του, τον εξέτασε ο άνθρωπος και απ’ ότι λέει δεν του βρήκε τίποτα… Την Παρασκευή έκανε το εμβόλιό του, ήρθε στο σπίτι και ήταν μια χαρά. Την Κυριακή έκανε το τεστ του βγήκε αρνητικό και πήγε και ξάπλωσε» περιέγραψε ο αδελφός του 15χρονου, Νίκος.

Το βράδυ της Κυριακής, ο 15χρονος έφαγε με τους γονείς του, ετοίμασε τα πράγματα του για την πρώτη μέρα στο σχολείο  και αποκοιμήθηκε. Το επόμενο πρωί που πήγε η αδελφή του να τον ξυπνήσει για να πάνε σχολείο, ο μικρός δεν αντιδρούσε

Ακόμη πιο ανατριχιαστική είναι η σύμπτωση ότι ο 15χρονος την Κυριακή σκούπισε την εκκλησία του χωριού και λίγα 24ωρα αργότερα, στην ίδια εκκλησία στα Μαντεΐκα Αρκαδίας οι γονείς, τα τέσσερα αδέρφια του, συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο αντίο.

Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στην Κόρινθο για νεκροψία – νεκροτομή, η οποία έδειξε «αδιευκρίνιστα αίτια». Φως στο τι ακριβώς συνέβη θα ρίξουν οι ιστολογικές εξετάσεις οι οποίες έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top