Επίθεση βιτριόλι: Συγκινημένη η μητέρα της Ιωάννας στα δικαστήρια

«Είναι το καλύτερο παιδί» δήλωσε στους δημοσιογάφους

Η μητέρα της Ιωάννας μιλά για την κόρη της στην έναρξη της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι/ Αλήθειες με τη Ζήνα (15/7/21)

Ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη, η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020. 

Με την υποστήριξη των δικηγόρων και της οικογένειάς της, η Ιωάννα παρευρέθηκε στο δικαστήριο, για να αντιμετωπίσει τη γυναίκα που οφείλεται για τον Γολγοθά της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλόνισε η Ιωάννα φτάνοντας στο δικαστήριο

Η μητέρα της, ο φύλακας άγγελός της, που είναι στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, ήταν και σήμερα εκεί, δίπλα στην Ιωάννα. «Το παιδί μου είναι το καλύτερο είπε στη ρεπόρτερ Άννα Λίτινα για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Επίθεση βιτριόλι: Μπεσαμέλ και ουσίες που προκαλούν ανακοπή έψαχνε η Έφη

«Δεν έχω να πω κάτι. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ. Το παιδί μου είναι το καλύτερο» είπε η γυναίκα, της οποίας η φωνή «έσπασε», μιλώντας για την κόρη της. 

Ιωάννα βιτριόλι

Η Ιωάννα σε ένα μεγαλείο γενναιότητας φτάνει στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη/ eurokinissi

Η κατηγορούμενη απουσίαζε από την έναρξη της δίκης, γεγονός που είχε προβλέψει ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας:

Επίθεση με βιτριόλι: Τα αισχρά μηνύματα που δέχεται η Ιωάννα στο Instagram

«Ο δικαστής της διάβασε όλο το κατηγορητήριο χωρίς να είναι εκεί. Δεν ήρθε καν για να κάτσει στο εδώλιο με σκυμμένο το κεφάλι. Νομίζω είναι τραγικό» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ιωάννα βιτριόλι

Η Ιωάννα έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα/ eurokinissi

Από την πλευρά της, η Ιωάννα, η οποία προσήλθε φορώντας προστατευτική μάσκα, καπέλο και γάντια, μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της οδυνηρής διαδικασίας: «Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι». 

Επίθεση βιτριόλι: «Θέλω να με κοιτάξει στα μάτια όπως τη μέρα της επίθεσης»

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας διέκοψε για τις 30 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα αρχίσει με την κατάθεση του θυματος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top