Θάνατος Βαλυράκη: Στο αρχείο η υπόθεση - Ξέσπασε η σύζυγός του

Δεν υπάρχουν στοιχεία δολοφονίας σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές

Στο αρχείο η υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Ξέσπασε η σύζυγός του / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στο αρχείο μπαίνει ύστερα από οκτώ μήνες η υπόθεση θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη, καθώς σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές δεν υπάρχουν στοιχεία δολοφονίας.

Η εισαγγελία Χαλκίδας σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι υπάρχουν 12 διαφορετική λόγοι για τους οποίους ο θάνατος του 78χρονου πολιτικού δεν οφείλεται σε ανθρωποκτονία από πρόθεση. Όσον αφορά τους δύο ψαράδες που κατηγορήθηκαν ως υπεύθυνοι για τον θάνατο του πρώην πολιτικού, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν είχαν άλλοθι και δεν βρίσκονταν στο σημείο όπου έγινε το μοιραίο περιστατικό.

Σήφης Βαλυράκης: Δύο ψαράδες βασικοί ύποπτοι για τον θάνατό του

Σήφης Βαλυράκης: Ξεσπά η σύζυγός του μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης

Έντονη ήταν η αντίδραση της συζύγου του Σήφη Βαλυράκης Μίνας Παπαθεοδώρου μετά την απόφαση να μπει στο αρχείο η υπόθεση θανάτου του άντρα της. Η ίδια από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για ανθρωποκτονία.

Σήφης Βαλυράκης - Μίνα Παπαθεοδώρου

Ο Σήφης Βαλυράκης με τη σύζυγό του Μίνα Παπαθεοδώρου. Φωτογραφία αρχείου ndp

«Το ότι μετά από τόσες συγκλονιστικές καταθέσεις μαρτύρων και ιατροδικαστών, με τόσο απαράδεκτη καθυστέρηση, ο συγκεκριμένος Εισαγγελέας δεν στέλνει την υπόθεση της δολοφονίας του συζύγου μου τουλάχιστον στην ανάκριση, αλλά την αρχειοθετεί, είναι τελείως ακατανόητο, αφύσικο και συνάμα τραγικό!

Δικαιούμαι λοιπόν να θεωρώ την εξέλιξη αυτή βαθιά προσβολή όχι μόνο στο πρόσωπο του Αγωνιστή της Δημοκρατίας Σήφη Βαλυράκη και της οικογένειάς μας, αλλά τεράστια προσβολή και όνειδος προς την ελληνική Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και τους θεσμούς», αναφέρει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top