Σήφης Βαλυράκης: Δύο ψαράδες βασικοί ύποπτοι για τον θάνατό του

Φέρεται να τον χτύπησαν με κοντάρι και να τον έριξαν στη θάλασσα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη που βρήκε τραγικό θάνατο τον περασμένο Ιανουάριο την Ερέτρια, καθώς δύο επαγγελματίες ψαράδες από την περιοχή φέρεται να είναι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατό του.

Εξελίξεις στην υπόθεση Βαλυράκη: Κλήθηκαν για κατάθεση δύο πρόσωπα- κλειδιά

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Αnt1, αυτόπτης μάρτυρας στην υπόθεση κατονόμασε τους δύο ψαράδες που φέρεται ότι προσέγγισαν το σκάφος του πρώην υπουργού και πάνω σε καβγά τον χτύπησαν με κάποιο κοντάρι, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στη θάλασσα. Οι δύο άνδρες έχουν κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση και έχουν διορία μέχρι τη Δευτέρα για να το κάνουν.

Συγκλονιστική ομολογία για Βαλυράκη: Είδα την επίθεση, ήταν δολοφονία

Σήφης Βαλυράκης

Ο Σήφης Βαλυράκης με τη σύζυγό του Μίνα Παπαθεοδώρου. Φωτογραφία αρχείου ndp

Υπόθεση Βαλυράκη: «Ο ένας τον χτύπησε τουλάχιστον δύο φορές στο κεφάλι»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Βαλυράκη Μανώλη Φωτάκη, ο ένας εκ των δύο ψαράδων τού κατάφερε με δύναμη τουλάχιστον δύο δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία είναι συμβατά με τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, πράξη η οποία οδηγεί σε εγκληματική ενέργεια.

Μετά από τα χτυπήματα αυτά ο Σήφης Βαλυράκης έπεσε στη θάλασσα, και το επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος με ταχύτητα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Ανθρωποκτονία καταγγέλλει η σύζυγός του

Υπενθυμίζεται ότι τα πορίσματα των ιατροδικαστών έκαναν λόγο για χτυπήματα στο θύμα, τα οποία δεν δικαιολογούσαν θαλάσσιο δυστύχημα.
Τέλος, ο αδερφός της συζύγου του πρώην υπουργού μιλώντας στον Αnt1 ανέφερε ότι από τα 15 χτυπήματα στο σώμα του Σήφη Βαλυράκη μόνο τα δύο είναι από προπέλα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top