Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Ανθρωποκτονία καταγγέλλει η σύζυγός του

Για εμπλοκή άλλου σκάφους κάνει λόγο η Μίνα Παπαθεοδώρου

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 25/1 για τον θάνατο του πρώην βουλευτή, Σήφη Βαλυράκη.

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του πρώην βουλευτή Σήφη Βαλυράκη, καθώς η σύζυγός του, Μίνα Παπαθεοδώρου, καταγγέλλει ότι υπάρχουν στοιχεία πώς υπήρξε εμπλοκή άλλου σκάφους στο δυστύχημα.

Σήφης Βαλυράκης: H προπέλα του σκάφους «σκότωσε» τον πρώην υπουργό

Σύμφωνα με επιστολή της στον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, η κ. Παπαθεοδώρου υποστηρίζει ότι υπάρχουν νέα στοιχεία και μαρτυρίες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους. 

Βαλυράκης: Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή – Τον χτύπησε η προπέλα

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέσουν στην τοπική αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαίη η εκδοχή της ανθρωποκτονίας».

«Τα επαγγελματικά σκάφη στην περιοχή είναι πολύ λίγα και πολύ λιγότερα αυτά που βρίσκονταν στη θάλασσα κατά τον χρόνο του συμβάντος. Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη», επισημαίνει στην επιστολή.

Σήφης Βαλυράκης: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατό του

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη αποδόθηκε σε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που προκλήθηκαν από «θλων και τέμνον» όργανο. Το χτύπημα από προπέλα σκάφους ήταν εκείνο που του στέρησε τη ζωή. 

Η οικογένεια ανέβαλε την κηδεία του πρώην βουλευτή, που είχε προγραμματιστεί για αύριο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top