Έγκλημα Κερατέα: Οι αστυνομικοί είχαν σώσει την 86χρονη από πρόσφατη φωτιά

Το οικογενειακό δράμα πίσω από τη δολοφονία της ηλικιωμένης από τον γιο της

Ένα οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από τη δολοφονία που έγινε στο Μαρκάτι Κερατέας, το απόγευμα της Πέμπτης. Δράστης ένας 48χρονος, ο οποίος σκότωσε με μαχαίρι την κατάκοιτη μητέρα του, γιατί όπως είπε είναι άπορος και δεν μπορούσε να τη φροντίσει. 

Έγκλημα στην Κερατέα: «Σκότωσα τη μητέρα μου» είπε στους αστυνομικούς

Η ηλικιωμένη μάλιστα είχε διασωθεί πρόσφατα από την καταστροφική πυρκαγιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Η διάσωση της ηλικιωμένης από αστυνομικούς, όταν οι φλόγες έφτασαν επικίνδυνα στο σπίτι της στην Κερατέα

Η διάσωση της ηλικιωμένης από αστυνομικούς, όταν οι φλόγες έφτασαν επικίνδυνα στο σπίτι της στην Κερατέα

Είκοσι μέρες πριν στο Μαρκάτι Κερατέας, οι αστυνομικοί την πήραν ακόμη κι αγκαλιά για να τη σώσουν από την καταστροφική πυρκαγιά, καθώς οι φλόγες έφτασαν επικίνδυνα στο σπίτι της ηλικιωμένης, που ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι. 

Χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί, ξαναπήγαν στη φτωχική μονοκατοικία πάνω στο βουνό. Αυτή τη φορά όμως η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα, ήταν ήδη νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του γιου. Έναν 48χρονον μοναχικό άνδρα, που εδώ και χρόνια έδειχνε να είναι κλεισμένος στον εαυτό του. 

Το σπίτι όπου ζούσε ο 48χρονος με τη μητέρα του στο Μαρκάτι Κερατέας

Το σπίτι όπου ζούσε ο 48χρονος με τη μητέρα του στο Μαρκάτι Κερατέας

Το σπίτι τους ήταν πολύ καιρό χωρίς νερό και ρεύμα. Ο 48χρονος, ζέσταινε νερό σε ένα βαρέλι για να κάνουν μπάνιο αυτός και η κατάκοιτη μητέρα του. Όπως είπε στους αστυνομικούς, προσπαθούσε να τη βάλει σε κάποιο ίδρυμα γιατί ήταν άπορος και δεν μπορούσε να τη φροντίσει. Η ηλικιωμένη είχε πληγές από τις κατακλίσεις.

Η 86χρονη δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι. Χθες το απόγευμα ο γιος, της είπε και πάλι να πάει σε κάποιο ίδρυμα. Η μητέρα όμως αρνήθηκε ξανά και τότε, σε μια κρίση οργής, όπως είπε ο 48χρονος, τη σκότωσε με μαχαίρι και αμέσως μετά τηλεφώνησε στο 100 και παραδόθηκε στην αστυνομία.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top