Πάτρα: Οικογένεια δεν εμβολιάστηκε λόγω αρνητή γιατρού και τώρα νοσηλεύεται

«Οι εγκληματίες γιατροί ζουν ανάμεσά μας» γράφει συγγενής των ασθενών

Δείτε το σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Μια οικογένεια από την Πάτρα έκανε το λάθος να εμπιστευτεί τον γιατρό της, ο οποίος παρότρυνε να μην εμβολιαστούν. Δυστυχώς, τρία μέλη της οικογένειας νοσηλεύονται με κορωνοϊό εδώ και 15 μέρες στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αποκαλυπτική καταγγελία που έκανε ένας συγγενής των ασθενών, ο συγκεκριμένος γιατρός πίστευε ότι τα εμβόλια έχουν μέσα… νερό, ενώ απέτρεψε την οικογένεια να εμβολιαστεί με τη δικαιολογία ύπαρξης υποκείμενου νοσήματος. 

Παγώνη: «Όλοι οι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν» - Επιστροφή μάσκας για όλους

Η οικογένεια μετά την περιπέτειά της σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του αρνητή γιατρού, ο οποίος ανήκει στο υγειονομικό προσωπικό νοσηλευτικού ιδρύματος της Πάτρας

«Στο Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται ο 45χρονος ανιψιός μου και ο πεθερός του, ενώ στον “Άγιο Ανδρέα” η πεθερά του. Νοσηλεύονται εδώ και 15 ημέρες.

Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν ραγδαία οι διασωληνωμένοι - Νέα μέτρα από το φθινόπωρο

Ο ανιψιός μου δεν ήταν ότι δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Αλλά ο γιατρός που τον παρακολουθούσε για το ζάχαρο ήταν εναντίον του εμβολίου. Συγκεκριμένα του έλεγε: “Έλα ρε, που θα πας να εμβολιαστείς, νερό έχουν τα εμβόλια. Ούτε εσύ να πας, ούτε άλλος από την οικογένεια. Ο κύριος αυτός δουλεύει σε νοσοκομείο της Αχαΐας. Η οικογένεια έχει διαλυθεί. Όλοι μας είμαστε διαλυμένοι. Με το καλό να γυρίσει σπίτι του ο ανιψιός μου και με τον κύριο αυτόν θα τα πούμε στα δικαστήρια. Όταν δε τον πήρε η γυναίκα του τηλέφωνο και του είπε: "Γιατρέ, ο πυρετός έφτασε σαράντα, θα τον πάω στο νοσοκομείο" η απάντησή του ήταν: "Δώστε του ένα ντεπόν". Η γυναίκα δεν τον άκουσε και τον πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αιγίου και από εκεί στο νοσοκομείο του Ρίου. Οι εγκληματίες γιατροί ζούνε ανάμεσά μας. Ας πάνε όλα καλά για την οικογένειά μας και τα υπόλοιπα στη δικαιοσύνη…» ήταν η ανάρτηση της συγγενούς των ασθενών στο Facebook. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top