Ζάκυνθος: «Πήρα το παιδί μου στα χέρια μου και του έδωσα ένα φιλί»

Στην Πάτρα η σορός του 9χρονου για νεκροψία - νεκροτομή

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Πάτρα θα μεταφερθεί, σήμερα, η σορός του εννιάχρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία το βράδυ του Σαββάτου στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: «Μου έφεραν το παιδί πεθαμένο στα χέρια μου»

Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθουν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου παιδιού.

Υπενθυμιζει ότι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο εννιάχρονος έπαιζε κρυφτό με την παρέα του, όταν αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από κεντρική μονάδα κλιματισμού ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του.

Για το τραγικό περιστατικό έχουν συλληφθεί και πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός.

Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο 9χρονου από ηλεκτροπληξία

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο θείος του εννιάχρονου, παρόλου που στο ξενοδοχείο γνώριζαν ότι τα παιδιά έπαιζαν εκεί, δεν είχαν περιφράξει τον χώρο όπου βρίσκονταν οι εγκαταστάσεις των κλιματιστικών. «Ο ιδιοκτήτης ήρθε μετά από δύο ημέρες να μας μιλήσει. Θέλω δικαιοσύνη» είπε ο θείος του άτυχου παιδιού. 

«Ραγίζουν» καρδιές τα λόγια του πατέρα του

Τόσο η τοπική κοινωνία όσο και οι γονείς του παιδιού είναι σοκαρισμένοι. Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας του εννιάχρονου είπε πως «τα καλώδια ήταν ανοιχτά, ακουμπούσαν πάνω στη βάση και πήγε το παιδί να κρυφτεί εκεί και ακούμπησε στο σώμα του».

Όπως είπε, δε γνώριζε για τα «γυμνά» καλώδια αλλιώς δε θα άφηνε το παιδί του να παίξει εκεί. «Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί και του πάτησα την καρδιά μήπως συνέλθει. Το παιδί μου έμεινε στα χέρια», πρόσθεσε.

«Εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν αυτό» είπε τέλος ο πατέρας του μικρού αγοριού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top