Τραγωδία στη Ζάκυνθο: «Μου έφεραν το παιδί πεθαμένο στα χέρια μου»

«Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας του 9χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 9χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία - Πηγή/βίντεο: Alpha

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ζακύνθου με τον θάνατο ενός 9χρονου αγοριού. Το άτυχο παιδάκι ενώ έπαιζε με τους φίλους του, κρύφτηκε πίσω από εγκαταστάσεις κλιματιστικών. Όμως αυτό ήταν το τελευταίο κρυφτό που έπαιζε, καθώς λόγω πιθανής διαρροής ρεύματος έπαθε ηλεκτροπληξία και σκοτώθηκε ακαριαία.

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία 12χρονος ενώ έπαιζε 

Οι γονείς του αγοριού είναι συντετριμμένοι με τον θάνατο του παιδιού τους και είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα μέσα και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ζάκυνθος

Το σημείο της τραγωδίας - φωτογραφία imerazante.gr

Ο πατέρας του 9χρονου «ραγίζει» καρδιές. Μιλώντας στον Alpha περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε το τραγικό συμβάν:

Τι έπαθε ο κακομοίρης. Μου έφεραν το παιδί πεθαμένο στα χέρια μου. Έπαιζε κρυφτό και το χτύπησε το ρεύμα. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας.

ηλεκτροπληξία 9χρονος

Μιλώντας στο Ionian TV ο θείος του αδικοχαμένου αγοριού ξέσπασε μιλώντας για το περιστατικό. Αναφέρθηκε στις θυσίες των γονιών του μικρού για να τον μεγαλώσουν: «Το μεγαλώσαμε με θυσίες και μας το έφεραν νεκρό», είπε συντετριμμένος και ζητάει να χυθεί φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο 9χρονου από ηλεκτροπληξία

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη τριών ατόμων, του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ενός ηλεκτρολόγου και ενός ψυκτικού οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top