Φωτιά Βαρυμπόμπη: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Φιλώρα

Έπεσε στη μάχη με τις φλόγες

Ρεπορτάζ για τον θάνατο του 38χρονου στη φωτιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Σήμερα στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια η οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Φιλώρα, των 38χρονο εθελοντή πυροσβέστη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη φωτιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. 

Βασίλης Φιλώρας

Ο 38χρονος Βασίλης Φιλώρας

Φωτιά Αττική: Νεκρός 38χρονος κάτοικος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Ο Βασίλης, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, πέθανε όταν κατέρρευσε καλωδίωση κολόνας ηλεκτρικού ρεύματος και το γυμνό καλώδιο τον χτύπησε στο κεφάλι. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου επί 70 λεπτά οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφερε κι άφησε την τελευταία του πνοή.

νεκρός Ιπποκράτειος Πολιτεία

Ο 38χρονος χτυπήθηκε από γυμνό καλώδιο της ΔΕΗ κατά τη διάρκεια της φωτιάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

«Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα στις 6/8/20121, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία», έγραψαν φίλοι του στα social media.

Φιλώρας

Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Φωτιά Αττική: Πατέρας δύο παιδιών ο 38χρονος που έχασε τη ζωή του

Ο Βασίλης Φιλώρας έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Συνεργαζόταν επίσης με την ομάδα UpStories που τον αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο στο κανάλι της στο YouTube ανεβάζοντας ένα συγκινητικό βίντεο. 

«Καλό ταξίδι φιλαράκι εκεί ψηλά» γράφουν στο τέλος του βίντεο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top