Φωτιά Αττική: Νεκρός 38χρονος κάτοικος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Τον πλάκωσε κολώνα της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες

Νεκρός ένας 38χρονος κάτοικος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία- δελτίο ειδήσεων Star

Η φωτιά στην Αττική μαίνεται ανεξέλεγκτη. Οι φλόγες καταπίνουν στο διάβα τους ό,τι βρουν μπροστά τους σε Αφίδνες, Κρυονέρι, Ιπποκράτειο Πολιτεία. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει νεκρός από τη μεγάλη τραγωδία που βιώνει η χώρα, εδώ και τρεις μέρες. 

Φωτιά Αττική: Προσαγωγή υπόπτου στο Κρυονέρι

Πολίτης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, που είχε διακομιστεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, εξέπνευσε. Φέρεται να τραυματίστηκε στο κεφάλι, ως συνέπεια ατυχήματος. Πρόκειται για 38χρονο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, χτυπήθηκε στο κεφάλι από πτώση στύλου της ΔΕΗ.

Φωτιά και στον Θεολόγο: Περικύκλωσαν τα σπίτια οι φλόγες


Το ΚΑΤ με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι σήμερα στις 14:00 διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ  κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών, με χτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι εντολή εκκένωσης έχει δοθεί από χθες σε Δροσοπηγή, Αφίδνες, Κρυονέρι, Ιπποκράτειο Πολιτεία, Πολυδένδρι, Καπανδρίτι. Ωστόσο, κάποιοι κάτοικοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους και ό,τι μπορούν από το δασικό πλούτο των περιοχών αυτών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top