Φωτιά Αττική: Πατέρας δύο παιδιών ο 38χρονος που έχασε τη ζωή του

Χτύπησε στο κεφάλι και εξέπνευσε στο ΚΑΤ την περασμένη Παρασκευή 6/8

Νεκρός ένας 38χρονος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία- δελτίο ειδήσεων Star 6/8/21

Ένας 38χρονος πατέρας δύο παιδιών ήταν ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, την περασμένη Παρασκευή στις 6/8, όταν σε εξέλιξη ήταν τα πύρινα μέτωπα στην Αττική.

Φωτιά Αττική: Νεκρός 38χρονος κάτοικος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Ο Βασίλης Φιλώρας, κάτοικος της περιοχής του Αγίου Στεφάνου έσπευσε να βοηθήσει πολύ καλό του φίλο στην περιοχή της Ιπποκρατείου Πολιτείας, κατά τη μεγάλη φωτιά. Επέβαινε σε δίκυκλο όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι, μετά από πτώση καλωδίου στύλου της ΔΕΗ.

«Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης Φλωρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία».

Με αυτά τα λόγια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον άτυχο 38χρονο πατέρα. Ο Βασίλης Φιλώρας ήταν κορυφαίος τεχνικός στον χώρο των drone και εξειδικευμένος χειριστής και εκπαιδευτής αναφέρουν συνεργάτες του.

Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 10 Αυγούστου στον Ιερο ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Ο 38χρονος διακομίσθηκε εσπευσμένα την περασμένη Παρασκευή στο ΚΑΤ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top