Σεπόλια: Μητέρα αποπειράθηκε να πνίξει το 4χρονο παιδί της

Την κατήγγειλε στον εισαγγελέα ο πρώην σύντροφός της

Μία μητέρα αποπειράθηκε να πνίξει με τα ίδια της τα χέρια το 4χρονο παιδί της, μέσα στο σπίτι τους στα Σεπόλια. 

Αυτό κατήγγειλε στις αρχές ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος είχε εγκαταστήσει μέσα στο μικρό διαμέρισμα κλειστό κύκλωμα καμερών και έντρομος διαπίστωσε τι συνέβαινε μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Πρώτο Θέμα, ο άνδρας κατέθεσε χθες το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών το βίντεο που δείχνει τη μητέρα να προσπαθεί να πνίξει το  ένα από τα τρία παιδιά της. 

Στο βίντεο, το οποίο έχει «κατέβει» από το YouTube, λόγω των σκληρών εικόνων που καταγράφει, φαίνεται η γυναίκα να μπαίνει στο δωμάτιο, όπου βρίσκεται η τετράχρονη κόρη της και να ψάχνει τον αναπτήρα της. 

Η συμπεριφορά της είναι βάναυση και κακοποιητική και όταν το παιδί αρχίζει να κλαίει εκείνη της ζητά να σταματήσει, τη χαστουκίζει και μετά με το χέρι της, της κλείνει το στόμα. Το παιδί συνεχίζει να κλαίει και καθώς δεν μπορεί να πάρει ανάσα, τινάζει τα ποδαράκια του, στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί. Και όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια του άλλου παιδιού της οικογένειας, που είναι μόλις έξι ετών.

Ο πρώην σύντροφός έδωσε το βίντεο στις Αρχές 

Ο πρώην σύντροφος της γυναίκας, βλέποντας τις εικόνες φρίκης, έσπευσε να την καταγγείλει στις αρχές. Όπως κατέθεσε, είχε καταλάβει ότι κάτι άσχημο συνέβαινε στο διαμέρισμα στα Σεπόλια και γι’ αυτό είχε εγκαταστήσει τις κάμερες, χωρίς να το γνωρίζει εκείνη. 

Φοβόταν πολύ ότι κάτι κακό θα πάθει το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί και υποψιαζόταν ότι τα δύο της παιδιά από τον πρώτο της γάμο, έξι και τεσσάρων ετών αντίστοιχα, ήταν θύματα ενδοοικογενειακής βίας. 

Ο άνδρας κατέθεσε πως έμεναν όλοι μαζί στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μέχρι τις 31/12/20, οπότε και λύθηκε το σύμφωνο συμβίωσης που είχε υπογράψει το ζευγάρ,  και από τότε ζούσε με την αγωνία μήπως πάθει το παιδί του κάτι κακό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top