Σύζυγος Καραϊβάζ: Τα πρώτα λόγια στον γιο της όταν είδε τον Γιώργο νεκρό

Η γνωριμία, ο γάμος και η ζωή της τρεις μήνες χωρίς τον Γιώργο Καραϊβάζ

Το α' μέρος της συνέντευξης της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ήταν 9 Απριλίου όταν η είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τρεις μήνες μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, η σύζυγός του, Στάθα, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για τον δικό της άνθρωπο. 

Γιώργος Καραϊβάζ: Θλίψη στο μνημόσυνο - Η σύζυγός του μιλά για πρώτη φορά

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Όπως είπε, ήταν φίλοι από το 1987 από όταν ήταν σπουδαστές δημοσιογραφίας και έγιναν ζευγάρι το 1990 ενώ το 1995 παντρεύτηκαν. «Ήταν πολύ αδύνατος και όταν ψάχναμε κοστούμι, δε βρίσκαμε στο νούμερό του» σχολίασε. 

Ο Γιώργος αγαπούσε τη ζωή και αγαπούσε να την απολαμβάνει. Με αυτόν τον τρόπο συνδεθήκαμε. Αυτά που ήξερε, δεν τα ήξερα εγώ και το αντίθετο. Κάναμε έναν πάντρεμα ζωών και χαρακτήρων

Η Στάθα χαρακτήρισε τον σύζυγό της ως «στυλοβάτη» της και πρόσθεσε πως της εμπιστεύτηκε τη ζωή του. «Εγώ τραβούσα μπροστά τη ζωή μας και ο Γιώργος ήταν η δύναμη της οικογένειας» δήλωσε. 

Κουσκουρή: Η συγκίνηση για τον Καραϊβάζ και η υπόσχεση στον εαυτό της

H σύζυγος του δημοσιογράφου ανέφερε πως σε 31 χρόνια κοινής πορείας δεν ήταν όλα ρόδινα, όμως ο Γιώργος Καραϊβάζ της έλεγε πάντα ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ξυπνούσε μια μέρα και δε θα ήταν δίπλα της. «Kι εγώ δεν μπορούσα να ξυπνήσω χωρίς να είναι δίπλα μου, αλλά θα προχωρήσω μπροστά» είπε συγκινημένη. 

Σύζυγος Καραϊβάζ: Η στιγμή της δολοφονίας και το τελευταίο τηλεφώνημα

Η Στάθα περιέγραψε και όσα έγιναν τη μέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Το τελευταίο τηλεφώνημα του δημοσιογράφου ήταν σε εκείνη στις 13:49. «Είχαμε το αγαπημένο του φαγητό και τον περίμενα να έρθει, μαζί με τον Δημήτρη» είπε. Μετά από λίγο, της τηλεφώνησε μια γειτόνισσα. Την ενημέρωσε πως είχαν πέσει πυροβολισμοί και πως είχαν έρθει ασθενοφόρα και περιπολικά.

Η τραγική ειρωνεία είναι, μάλιστα, ότι η γειτόνισσά τους είχε τραβήξει φωτογραφίες για να της δώσει για αποκλειστικό στον Γιώργο Καραϊβάζ.

Η περιγραφή της Στάθας για τη μέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ- εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η περιγραφή της Στάθας για τη μέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ- εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Κατευθείαν τηλεφώνησε στον άντρα της και βγήκε στο μπαλκόνι. «Το τηλέφωνο ήταν νεκρό» ανέφερε, και αμέσως είπε στον γιο της «μας χτυπήσαν τον μπαμπά».

Κατέβηκε τρέχοντας στον δρόμο και στα 10 μ. από το σπίτι τους είδε το αυτοκίνητό του και τον δημοσιογράφο πεσμένο κάτω, καθώς κι ένα «ρυάκι αίματος». Στην αρχή ρωτούσε αν ζει και μετά συνειδητοποίησε πως ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν νεκρός. 

Γυρνώντας προς τον γιο της, του είπε: «Ψυχραιμία, τώρα μείναμε οι δυο μας. Ο μπαμπάς έφυγε».

«Kάποιοι για τους δικούς τους λόγους θέλησαν να του κλείσουν το στόμα κι εκεί κόπηκε η ζωή μας στη μέση. Έμειναν τα όνειρά μας στη μέση. Δε θα μπορέσω να μιλήσω πάλι με τον Γιώργο μου, δε θα μπορέσει να με αγκαλιάσει και να μου πει μην ανησυχείς. Πολύ περισσότερο στο παιδί μας, γιατί ο Γιώργος ήταν ένας υπέροχος φίλος- πατέρας» είπε η Στάθα, σημειώνοντας ότι τον φώναζαν «πάτερ Φαμίλια».

«Ελπίζω αυτοί που τον εκτέλεσαν να το έχουν μετανιώσει, γιατί δεν άξιζε να έχει αυτό το τέλος. Δεν είχε πειράξει κανέναν, αντιθέτως είχε βοηθήσει πολύ κόσμο» κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top