Γιώργος Καραϊβάζ: Θλίψη στο μνημόσυνο - Η σύζυγός του μιλά για πρώτη φορά

Πέρασαν 40 μέρες από τη δολοφονία του δημοσιογράφου

Σαράντα μέρες πέρασαν από το μεσημέρι που ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός από σφαίρες αγνώστων λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στον Άλιμο.

Το μεσημέρι της Κυριακής, στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα στον Άλιμο για το μνημόσυνο στη μνήμη του δημοσιογράφου.

Τρισάγιο για τον Γιώργο Καραϊβάζ στο σημείο που δολοφονήθηκε

Η σύζυγος του, Στάθα, και ο γιος του Δημήτρης δέχθηκαν τα συλλυπητήρια για τον χαμό του δικού τους ανθρώπου από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του γνωστού δημοσιογράφου.

«Θέλω να κάνω μία έκκληση να προσπαθήσουμε να περιοριστεί η βία, η οποία μαστίζει τη χώρα μας και τελικά κλείνει πολλά σπίτια, όπως και το δικό μας. Ευχαριστώ» είναι τα πρώτα λόγια της γυναίκας του, Στάθας. 

Σύζυγος Καραϊβάζ

Για εκείνη ο χρόνος σταμάτησε στις 9 Απριλίου την ημέρα που τον δολοφόνησαν κοντά στο σπίτι τους  

«Εύχομαι να είναι στους ουρανούς και να βλέπει μέσα από αυτή τη διαδικασία του τόσου ξαφνικού και άδικου χαμού του. Εγώ η σύντροφός του και ο Δημήτρης μας ο μανάκριβός μας βρήκαμε μία μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά από όλους τους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Ανθρώπους απλούς που αγαπήσανε τον Γιώργο μέσα από τα κείμενά του, μέσα από τα γραφόμενά του» είπε φανερά συγκινημένη. 

Μία μεγάλη αγκαλιά και λόγια παρηγοριάς στη σύζυγο και τον γιο του δημοσιογράφου του Star είχαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα στον Άλιμο. Οι συνεργάτες του, οι φίλοι του. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνομίλησε με τη σύζυγο και τον γιο του Γιώργου Καραϊβάζ.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top