Κουσκουρή: Η συγκίνηση για τον Καραϊβάζ και η υπόσχεση στον εαυτό της

Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη Ζήνα Κουτσελίνη και το Star

Μια άκρως συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στη σημερινή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μία ημέρα πριν ρίξει αυλαία για τη φετινή σεζόν η Ρούλα Κουσκουρή σε απευθείας μετάδοση από το σαλόνι του σπιτιού της θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τη Ζήνα Κουτσελίνη όσο και τη διεύθυνση του Star.

«Ζήνα θέλω να μου επιτρέψεις να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσένα ως κεντρική παρουσιάστρια που στάθηκες δίπλα μου ως φίλη. Επίσης, να ευχαριστήσω το Star και την διεύθυνση στην οποία ανήκουμε που μου επέτρεψε να κάνω στούντιο το σπιτικό μου. Όπως βλέπεις βρίσκομαι στο σαλόνι του σπιτιού μου. Μπόρεσα να δουλεύω από εδώ τη φετινή σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με βοήθησαν να συνεχίσω να λειτουργό ως δημοσιογράφος», είπε αρχικά η Ρούλα Κουσκουρή.

Η on air συγκίνηση της Ρούλας Κουσκουρή

«Θέλω να σου πω πώς κανείς μας δεν ξέρει πόση δύναμη κρύβει μέσα του. Έχουμε περάσει μια δύσκολη χρονιά και έχουμε καταφέρει να σταθούμε στα πόδια μας. Μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όριά μας, να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί και να χαμογελάμε. Η ζωή μας είναι σημαντική και δεν είναι δεδομένη», πρόσθεσε η γνωστή δημοσιογράφος με «σπασμένη» φωνή.


Η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Γιώργο Καραϊβάζ, όπου αύριο η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του. «Ο Γιώργος μας την έχασε επειδή κάποιοι επέλεξαν να του την αφαιρέσουν. Κάποιοι άλλοι παλεύουν με ασθένειες για να κρατηθούν στη ζωή. Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς. Ένα πράγμα θα υποσχεθώ σε εσάς και στον εαυτό μου. 1η Σεπτεμβρίου θα είμαι εκεί κοντά σας και δυνατή».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top