Θάνατος Γαλλίδας στην Κρήτη: Εξετάζεται να μην έπεσε στη χαράδρα

Το μοιραίο λάθος και η επικρατέστερη εκτίμηση για τον θάνατό της

Ρεπορτάζ για τον εντοπισμό της σορού της Γαλλίδας τουρίστριας (1/7)

Τραγικό επίλογο είχε η αναζήτηση της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 24 Ιουνίου στην Κρήτη. Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε χαράδρα κοντά στο Ελαφονήσι. 

Οι αρχές ψάχνουν να βρουν πώς η νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της, ενώ φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή

Σύμφωνα με το Flashnews.gr η αρχή του τραγικού τέλους για την Γαλλίδα τουρίστρια ξεκίνησε τρία χλμ. πριν την επιστροφή της στον Κριό, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. 

Εξαφάνιση Χανιά: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 29χρονης Γαλλίδας

Η 29χρονη είχε διανύσει το μονοπάτι Ε4, πραγματοποιώντας πεζοπορία στη διαδρομή Κριός – Ελαφονήσι. Κατά την επιστροφή της στο Ακρωτήρι του Κριού, τρία χιλιόμετρα πριν, μπερδεύτηκε και αντί να στρίψει αριστερά, κατευθύνθηκε δεξιά. 

Η επικρατέστερη εκτίμηση τώρα είναι ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται στην πτώση στη χαράδρα, όπου βρέθηκε χθες η σορός της. Οι αρχές πιστεύουν ότι έχοντας χάσει τον προσανατολισμό της και μη γνωρίζοντας προς τα πού να πάει για να επιστρέψει στο αυτοκίνητό της έχασε τις δυνάμεις της. 

Κρήτη: Οι τελευταίες κινήσεις της 29χρονης Γαλλίδας πριν εξαφανιστεί

Τις ημέρες εκείνες άλλωστε επικρατούσαν στο νησί πολύ υψηλές θερμοκρασίες και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει ενδεχομένως τις αισθήσεις της. Να σημειωθεί ότι το σώμα της λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν αυτές τις ημέρες βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Η 29χρονη Γαλλίδα, η οποία εργαζόταν ως νοσοκόμα σε νοσοκομείο της Νάντης, έφτασε το πρωί της Πέμπτης στην παραλία του Κριού, στάθμευσε το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει και στη συνέχεια έκανε πεζοπορία προς το Ελαφονήσι. 

Από εκεί επικοινώνησε για τελευταία φορά με τους γονείς της και είχε ανεβάσει φωτογραφίες στα social media. 

Μάλιστα, η ίδια είχε κανονίσει να φύγει στις 28 Ιουνίου, ωστόσο ποτέ δεν πήγε στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματά της.

Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top