Γλυκά Νερά: «Στα μάτια της Λυδίας θα βλέπω την Καρολάιν»

Τα πρώτα λόγια της μητέρας της 20χρονης, μετά την απόφαση της εισαγγελέως

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί η μικρή Λυδία παραδόθηκε από τη μητέρα του 33χρονου πιλότου στην μητέρα της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. 

Η συνάντηση των δυο γυναικών έγινε σε μέρος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς καμία τους δεν ήθελε η τόσο προσωπική τους στιγμή να γίνει μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. 

Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν - «Θα του τίναζα το κεφάλι»

Η μητέρα του καθ’ ομολογίαν δράστη βγήκε από το σπίτι της στην Αγία Παρασκεύη μαζί με τον άλλο την γιο, κρατώντας στην αγκαλιά της την ενός έτους εγγονή της. 

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν έδωσε καμία απάντηση και με στενάχωρο βλέμμα, αφού θα αποχωριστεί τη μικρή Λυδία, μπήκε στο αυτοκίνητο και μετέφερε και όλα τα πράγματα του μωρού. 

Γλυκά Νερά: Γιατί αφαιρέθηκε η γονική επιμέλεια από τον συζυγοκτόνο

Από την άλλη, η κυρία Σούζαν, η μητέρα της Καρολάιν, που έφτασε χθες στην Αθήνα από την Αλόννησο, μέσω του δικηγόρου της, Α. Χαρμάνη, έκανε μία δήλωσε μετά την απόφαση της εισαγγελέως που της έδωσε την επιμέλεια της εγγονής της. 

«Μέσα από τα μάτια της Λυδίας, θα βλέπω την Καρολάι, την μοιάζει άλλωστε τόσο πολύ», είπε. 

Γλυκά Νερά: Βίντεο ντοκουμέντο από τον δολοφόνο της Καρολάιν στη φυλακή

Ο δικηγόρος της μάλιστα αποκάλυψε ότι τελευταία φορά είχε δει τη μικρή Λυδία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου στην Αλόννησο, όταν και το ζευγάρι είχε πάει στο νησί για διακοπές. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Χαρμάνης πρόσθεσε πως οι γονείς του 33χρονου έχουν σπίτι στην Αλόννησο και θα μπορούν να βλέπουν το παιδί και περισσότερες φορές από αυτές που προβλέπονται στην εισαγγελική διάταξη. 

Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

«Αν θελήσουν να τη δουν, θα βρουν ανοιχτή πόρτα από την άλλη πλευρά. Και το θέλουν κιόλας, γιατί όσο περισσότερη αγάπη παίρνει αυτό το παιδί, τόσο το καλύτερο. Οι συναντήσεις θα γίνονται στο χώρο του σπιτιού των γονιών της Καρολάιν».

Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο πιλότος όταν έμαθε για την επιμέλεια της Λυδίας

Η απόφαση για την επιμέλεια της ενός έτους Λυδίας είναι προσωρινή και τον Σεπτέμβριο θα βγει η οριστική απόφαση. Οι γονείς της Καρολάιν θα ζητήσουν τη γνώμη και τη συνδρομή ειδικών για να μεγαλώσουν την εγγονή τους και αναγνωρίζουν πλήρως το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top