Γλυκά Νερά: «Η Λυδία στην Αθήνα θα είναι η κόρη του δολοφόνου»

Αποκλειστική επιμέλεια του μωρού ζητά η μητέρα της Καρολάιν

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας-  εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Επίσημα κατατέθηκε σήμερα από την πλευρά της μητέρας της Καρολάιν αίτημα για να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, μετά τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά και την προφυλάκιση του καθ' ομολογίαν δράστη- συζύγου της. Το αίτημα κατατέθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάση Χαρμάνη.

Γλυκά Νερά: «Εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή»

«Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από τη μητέρα της Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις των κοινωνικών λειτουργών είναι θετικές, ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν, διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον, καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του και ο κοινωνικός περίγυρος θα τη στηρίξει» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης.

Η άτυχη Καρολάιν με την 11 μηνών κόρη της Λυδία

Η άτυχη Καρολάιν με την 11 μηνών κόρη της Λυδία

Γλυκά Νερά: Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 20χρονης δήλωσε συγκλονισμένος από την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού, στην οποία αναφέρεται ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό, μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. «Μέχρι χθες το βράδυ, οι δύο πλευρες μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες» πρόσθεσε.

Ο κ.Χαρμάνης ανέφερε επίσης ότι «πληροφορηθήκαμε ότι η μητέρα του πιλότου δεν έχει καλές σχέσεις με τον γιο της και ότι όταν πήρε το μωρό στην αγκαλιά, την ημέρα του φόνου, είπε ότι "είναι η πρώτη φορά που αγκαλιάζω το παιδί"».

«Δεν υπάρχουν πείσματα και γινάτια. Υπάρχει ένα μωρό και το συμφέρον αυτού πρέπει να διαφυλαχθεί» κατέληξε ο κ.Χαρμάνης.

Γλυκά Νερά: Επιμέλεια από κοινού ζητά η οικογένεια του πιλότου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η πλευρά του της οικογένειας του πιλότου που ζητάει επιμέλεια από κοινού.

Οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δράστη προτείνουν να μοιραστεί ο χρόνος ανάμεσα στις δύο πλευρές, δηλαδή τον μισό χρόνο να ζει το παιδί στην Αθήνα και τον άλλο μισό στην Αλόννησο.

Τι είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ο δικηγόρος του πιλότου, Α.Παπαϊωαννίδης

Τι είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ο δικηγόρος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης

Ο δικηγόρος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, εξήγησε ότι έχουν κατατεθεί τα απαραίτητα υπομνήματα για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο πλευρές, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Αύριο το πιθανότερο θα εκδοθεί η απόφαση της Εισαγγελέως. 

«Ο εντολέας μου θέλει το καλύτερο δυνατό για το παιδί. Μακάρι να γίνει και από κοινού επιμέλεια, πράγμα που θα αποφασίσουν οι ελληνικές αρχές» σημείωσε ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top