Άργος: Ξυλοκόπησαν πατέρα που ρώτησε γιατί παρενοχλούν την κόρη του

O άτυχος πατέρας είναι διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση

περιπολικό/ eurokinissi

Μία έντονη συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Άργος, όπου πέντε άτομα ξυλοκόπησαν έναν πατέρα, ο οποίος τους προσέγγισε για να ζητήσει τον λόγο που παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του.  

Οι πέντε άντρες πρόκειται να απολογηθούν στον ανακριτή την Πέμπτη.  Οι δύο από τους πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή που εκτυλίχθηκε στον χώρο της λαϊκής αγοράς με αποτέλεσμα ο πατέρας να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Τρίπολη, όπου και διακομίστηκε. 

Εύοσμος: Ξυλοδαρμός 13χρονης από συνομήλικές της

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι φερόμενοι ως δράστες από το Άργος συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου, θα κρατηθούν μέχρι την απολογία τους την Πέμπτη, ενώ ο ένας από αυτούς που αντιμετωπίζουν πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος, λόγω του ότι είναι τραυματίας από προηγούμενη συμπλοκή με Αιγύπτιους. 

Ο άτυχος πατέρας έχει τραυματιστεί σοβαρά και έχει διασωληνωθεί στη νευροχειρουργική κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.   

Εξιχνιάστηκε δολοφονία 53χρονου στο Άργος - Είχε βρεθεί δεμένος με μονωτική

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος: «Ο Ρουμάνος δυστυχώς από ότι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top